""
""

I Partizan želi Laneta; Nađ: Rado bih ga video u ekipi!

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.07.13. | 17:42

„Postavlja se pitanje njegovih ambicija i finansija, međutim, sa sportske strane mogu da kažem da bi nam njegov dolazak višestruko koristio“, ističe sportski direktor crno-belih i uverava da nije kontaktirao Milana Jovanovića, ali ne može da garantuje da neko drugi nije

Jedna bomba je eksplodirala u Humskoj 1 dolaskom Erika Đemba Đembe, druga bi mogla da odjekne za nekoliko dana ako Milan Jovanović obuče dres Partizana! Nekadašnji reprezentativac Srbije od prošle sedmice figurira kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, međutim, ima i u Humskoj 1 zainteresovanih za saradnju sa krilnim vezistom, koji posle rastanka sa Anderlehtom traži novi klub.

U iščekivanju precizni(ji)h informacija hoće li Lane prihvatiti poziv predsednika Crvene zvezde, Dragana Džajića, da „skoči“ do Marakani, prostrujala je Beogradaom i vest da bi njegova nareda destinacija, zapravo, mogla da bude – Humska. Tačnije, tamo bi ga dočekali raširenih ruku, jer ionako traže profil iskusnog fudbalera koji bi psihološki pomogao mladoj ekipi u nastavku kvalifikacija za Ligu šampiona.
Milan Jovanović je dobar, ma ne dobar, već odličan igrač i naravno da bih ga vrlo rado video u ekipi Partizana. Razumljivo, postavlja se pitanje njegovih ambicija i finansija, međutim, sa sportske strane mogu da kažem da bi nam njegov dolazak višestruko koristio. Jovanović i ja nismo imali kontakte, ali ne mogu da garantujem da neko drugi nije. Dosta je onih koji se predstavljaju kao glavni skauti našeg kluba. U svakom slučaju, Lane je fantastičan fudbaler“, obrazložio je sportski direktor Albert Nađ u izjavi za MOZZART Sport i dodao da posle današnjih sastanaka u Humskoj 1 nema novih detalja povodom statusa Ivana Ivanova koga traži Bazel i Aleksandra Mitrovića, koji je u sferi interesovanja Anderlehta.

Izabrane vesti

Od početka prelaznog roka, najpre se govorilo o mogućem povratku Milana Jovanovića u Vojvodinu, zatim da se za njega interesuju mnogobrojni evropski klubovi, potom da ga Radomir Antić želi u kineskom Šandongu, da bi posle Crvene zvezde, Lanetovo ime počelo sve glasnije da se dovodi u vezu sa Partizanom. Jasno je da srpski klubovi ne mogu da isprate finansijske zahteve bivšeg fudbalera, mada, dešavali su se u bliskoj prošlosti i dolasci na Topčidersko brdo koji pokazuju da ništa nije nemoguće, pa je među crveno-belima završio Miloš Ninković, a u šampionski tabor stigao Erik Đemba Đemba.

Šta će izabrati Milan Jovanović – inostranstvo ili Srbiju? I ako se odluči da se vrati našem fudbalu, čiji dres bi obukao? 

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Albert NađfudbalMilan JovanovićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara