"Mutu i Ibrahimović u crno-belom"
"Mutu i Ibrahimović u crno-belom"

Ibra je u Juventusu imao noćne more: Sanjao sam da je Ronaldo bolji od mene

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.07.15. | 15:44

Adrijan Mutu prepričao anegdotu staru deset godina...

Mutu i Ibrahimović u crno-belomO tome kako je Zlatan Ibrahimović nasmejao gledaoce odgovorima u jednoj TV emisiji mogli ste da čitate na stranicama MOZZART Sporta, ali to nije sve za danas kad je reč o aktuelnom napadaču Pari Sen Žermena. O tome da je uvek cenio najpre sebe, a potom druge, svedoči i anegdota koju je rumunskim medijima otkrio nekadašnji reprezentativac te zemlje Adrijan Mutu.

Podsećajući se na period proveden u Juventusu, kad mu je od 2004. do 2006. jedan od saigrača i kolega u napadu bio upravo švedski as, Mutu je govorio o Zlatanovj nameri da bude najbolji fudbaler na svetu. Kaže da je u njegovim očima imao upravo taj status.
Zlatan je najbolji fudbaler sa kojim sam ikad igrao. U vreme kad smo bili saigrači u Juventusu bili smo cimeri u karantinu. Jedne noći Ibra me je probudio i rekao: „Adi, budi se, imam noćnu moru. Sanjao sam da je (Brazilac) Ronaldo bolji od mene“. A kad sam mu rekao: „Ne, Zlatane, ne, ipak si ti najbolji na svetu, smiri se“, samo se okrenuo i nastavio da spava“, prisetio se Mutu.

Izabrane vesti

Nestašni dečko rumunskog fudbala sada igra za Petrolul, a novinare u susedstvu interesovalo je da oceni ko je trenuno najbolji igrač planete: Kristijano Ronaldo ili Lionel Mesi?
Da se ja pitam, zabranio bih bilo kakvo poređenje njih dvojice“.

Ima smisla...

(FOTO: Action images)


tagovi

Zlatan IbrahimovićSerija AJuventusItalijaEvropaAdrijan Mutu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara