"Igalo"
"Igalo"

Igalo flertuje sa Đavolima

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.01.16. | 09:59

Treći najbolji strelac Premijer lige ističe da je odrastao gledajući Endija Kola i Dvajta Jorka na televiziji i da mu je san da zaigra na Old Trafordu

IgaloKo bi rekao da će u januaru na trećoj poziciji strelaca Premijer lige biti fudbaler Votforda i da će mu dvojica prvoplasiranih bežati samo jedan gol. Upravo takav skor ima Odion Igalo pa i ne treba da čudi što ga u svom dresu vidi mnogo klubova i u Engleskoj, ali i po Evropi. Ipak, Nigerijac ističe da bi poziv jednog kluba teško mogao da odbije.

"Postoje spekulacije da me žele klubovi iz Španije i Italije, ali tamo sam već igrao i sada želim da ostanem u Engleskoj. Ne mislim da ću igde preći, ali nisam siguran da bih mogao da kažem ne Mančester Junajtedu kada bi me pozvao. To je tim uz koji sam odrastao. Mnogo sam voleo da gledam Endija Kola i Dvajta Jorka na televiziji. To su bili moji idoli, a igranje na Old Traford uvek mi je bio san", rekao je Igalo za engleske medije.

Izabrane vesti

Do sada su interesovanje za ovog 26-godišnjeg napadača iskazali Atletiko Madrid i Roma. On je najzaslužniji za Votfordovu trenutnu 9. poziciju na tabeli.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016votfordPremijer ligaOdion IgaloEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara