""
""

Igor Spasić tipuje na slavlje u komšijskom derbiju!

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.12.17. | 11:13

“Nije svejedno s koliko bodova se odlazi na zimsku pauzu”, tvrdi trener Čačana i nada se da će Mladost ostaviti sva tri boda na terenu Gradskog stadiona kraj Morave

Šef stručnog štaba Borca, Igor Spasić uveren je da njegovi puleni danas u 15 časova mogu da osvoje sva tri boda u utakmici sa ekipom Mladosti iz Lučana. Bodovi na Gradskom stadionu kraj Morave posle poraza na gostovanju Crvenoj zvezdi deluju kao imperativ za Borac koji bi na ovaj način konačno mogao da stekne izvesnu bodovnu zalihu pred zimsku prvenstvenu pauzu.

Izabrane vesti

“Veoma bitna utakmica je pred nama i nije svejedno sa koliko osvojenih bodova ćemo otići na zimsku pauzu. Očekuje nas težak duel protiv ekipe koja zaslužuje svaku vrstu respekta. Sačinjeni su od iskusnih i proverenih superligaških igrača i odlično su vođeni sa klupe. Mi naravno mnogo više gledamo u svoje dvorište. Izuzimajući meč sa Crvenom zvezdom u kome smo bili u podređenoj ulozi u seriji smo dobrih igara i rezultata, pa očekujem da uspešno završimo polusezonu. Imamo dobru kadrovsku situaciju jer protiv Beograđana svesno nije bilo u sastavu nekoliko standardnih igrača kojima je pretila eventualna suspenzija zbog kartona. Dobro se znamo, nema velikih tajni i očekujem da igrači u ovih poslednjih 90 minuta u ovoj godini daju svoj maksimum i da se na lep način oprostimo od svojih vernih navijača do proleća”, rekao je trener Igor Spasić na konferenciji za medije održanoj na Gradskom stadionu kraj Morave.

Važno je napomenuti i da šef stručnog štaba Borca pred duel s ekipom iz Lučana na raspolaganju ima sve igrače. S tim u vezi za Zebre je trenutno najvažnije da su se povređeni igrači oporavili, a da je Čađenović završio sa suspenzijom zbog parnih žutih kartona.

Na konferenciji za medije pored Igora Spasića, govorio je i stalni, prekaljeni kadrovac tima iz Čačka, Marko Zoćević.

“Želimo na svom stadionu da mi budemo ti koji će se pitati. Mladost ima jedan od najiskusnijih timova u ligi i znamo da neće biti lako. Pokazali smo u prethodnim mečevima da možemo igrati sa svima, pa ne vidim razlog da tako ne bude i sutra. Svesni smo da je svaki bod u borbi za opstanak itekako bitan i želimo pred odlazak na odmor da na naš konto upišemo još neki bod i stvorimo bolju bodovnu zalihu pred drugi deo prvenstva. Atmosfera u ekipi je odlična i verujem da ćemo to na pravi način preneti na teren”, zaključio vezista Borca Marko Zoćević pred okupljenim novinarima. 

SUPERLIGA - 22. KOLO:

Sreda
13.00 (1,75) Bačka (3,30) Zemun (4,80)

15.00 (2,85) Mačva (2,80) Voždovac (2,70)
15.00 (2,10) Spartak (3,25) Vojvodina (3,35)
15.00 (2,85) Javor (2,90) Napredak (2,60)
15.00 (2,50) Borac (2,90) Mladost (3,00)
15.00 (3,25) Radnik (3,25) Radnički Niš (2,15)
15.00 (1,35) Čukarički (4,30) Rad (9,50)
18.00 (2,75) Partizan (3,05) Crvena zvezda (2,75)

*** kvote su podložne promenama

(Foto: FK Borac Čačak)


tagovi

Borac ČačakČačakMarko ZoćevićMladost LučaniSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara