"Slavlje na Čairu"
"Slavlje na Čairu"

Đilas utišao proteste na Čairu

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.10.14. | 18:46

Meraklije terale uprave Radničkog iz Niša, koji je u 10. kolu Superlige savladao očajnog imenjaka iz Kragujevca

Slavlje na ČairuRadničkom iz Niša nije imao milosti prema imenjaku iz Kragujevca. U 10. kolu Superlige slavio je sa 1:0 i večerašnjeg rivala ostavio usamljenog na začelju tabele srpskog prvenstva sa svega četiri osvojena i tek dva postignuta gola.

Jedini gol na utakmici je posle pasa Aleksandra Jovanovića postigao Vladimir Đilas, koji je u tom u 49. minutu utakmice bio najviši u skoku i sa šest metara zatresao mrežu Žarka Trifunovića.

Izabrane vesti

Ali, pobeda nad verovatno najgorim timom u ligi nije zadovoljila apetite publike u Nišu, koja je tražila ostavke uprave kluba. Na meti Meraklija našao se i predsednik Nišlija Vidak Perović, kojem ni tri boda u 10. kolu neće doneti dugotrajan mir ako Real sa Nišave ne nastavi sa pobedama.

Ova večerašnja ga je, istina, izvukla iz zone ispadanja. Radničkom iz Kragujevca smeši se ispadanje u niži rang, barem ako je za suditi po prikazanom u uvodnih 10 kola.
"Nije mi lako. Teško je izgubiti utakmicu. Nisam stigao za ovo kratko vreme da vratim ekipu na pravi put.Idemo dalje. Nadam se da već od sledeće utakmice počinjemo sa osvajanjem bodova", komentariše novi trener tima iz Kragujevca Vlado Čapljić.

Kolega iz Niša Saša Mrkić bolje raspoložen.
"Puno problema. Teška nedelja je iza nas. Veoma težak teren za igru nas je primorao da preskačemo igru. U prvom poluvremenu smo imali tri stopostotne šanse. U drugom smo posle jedne lepe akcije došli do vođstva i rešili utakmicu. Čvrsta igra na obe strane, ali bili smo bolji baš za taj jedan pogodak".

SUPERLIGA, 10. kolo:

OFK Beograd – Čukarički 0:4 (0:1)
/Matić 27, 68, Srnić 50, Bojić 88/

Mladost Lučani – Rad Beograd 2:1 (1:0)
/Frajdej 27, Milunović 67 – Rodić 75/

Spartak – Borac Čačak 2:1 (1:1)
/Torbica 8pen, Milić 55 – Antonić 4ag/

Radnički Niš – Radnički Kragujevac 1:0 (0:0
/Đilas 49/

18.00: Crvena zvezda – Donji Srem
19.00: Vojvodina – Voždovac
19.00: Napredak – Novi Pazar

Nedelja:
17.00: Jagodina – Partizan

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Radnički KragujevacRadnički NišSrbijaSuperligaVidak PerovićVladimir Đilas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara