""
""

Iliev o Đilasu: Došao je samo da trenira, da ne plaćamo napadača dok smo na pripremama

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.01.17. | 20:02

"Vreme će pokazati šta znači izostanak Božinova sa priprema", kaže sportski direktor Partizana

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Portoroža)

Izabrane vesti

Došao je Vladimir Đilas u Partizan, ali ugovor sa crno-belima neće potpisati. Bar ne odmah. Iskusni napadač priključio se u subotu popodne timu iz Humske 1, a njegov angažman u ekipi Marka Nikolića po svoj prilici će se okončati po povratku iz Slovenije.

Nije trajni angažman, nije proba, već "pozajmica" iz Teleoptika samo do kraja pripremnog peiroda u Portorožu.
"Đilas je od leta pod ugovorom sa našom filijalom, a pošto smo došli u situaciju da Đurđić, Vlahović i Božinov ne mogu da dođu ovde, doveli smo novo lice, u dogovoru sa strukom. Jedino realno i logično rešenje je da to bude Vladimir, da ne dovodimo i ne plaćamo nekog samo za pripreme", precizirao je večeras Ivica Iliev, sportski direktor Parnog valjka.

VALERI BOŽINOV DOBIO PONUDU IZ GABALE! PARTIZAN MU VEĆ NAŠAO ZAMENU

Vladimir Đilas ima 33 godine i procena struke je da iskustvom može da pomogne ekipi na treninzima u Kopru. Možda i na dve kontrolne utakmice.
"Nije u pitanju nikakav ugovor sa Đilasom. Samo smo iskoristili činjenicu da je Teleoptik naša druga ekipa, odatle u svakom trenutku možemo da povučemo igrača. Odluka je da to bude Đilas, zbog isksutva i brzog uklapanja".

Novinari su pitali Ilijeva da li postoji mogućnost da Đilas nosi crno-beli dres u nastavku sezone.
"On je ovde zato što su se stvorili uslovi da bude ovde".

Ti uslovi tesno su povezani za izostankom trojice napadača. Na Nikolu Đurđića trener ne računa, Dušan Vlahović je povređen, dok je status Valerija Božinova obavijen velom tajne, o čemu svedoči i odgovor sportskog direktora Partizana na pitanje da li će Bugarin dolaziti u Sloveniju do kraja priprema.
"Večeras ne mogu da vam odgovorim na to pitanje".

A šta značu što nije sa ekipom od početka boravka u Portorožu?
"Ne znači ništa. Vreme će pokazati šta je značio njegov izostanak".

Po sredi je, izvesno, ponude Gabale koju je Božinov dobio, ali Ivica Iliev uverava da ista nije stigla na adresu Partizana.
"Kad dobijemo zvaničnu ponudu to će se znati. Kazaćemo da li smo je prihvatili ili ne. Božinovu ističe ugovor za šest meseci, a mi smo najavili da sad pravimo tim za leto i evropske kvalifikacije. Neki igrači imaju veću dozvolu od drugih da nas napute. Uz odgovarajuće uslove", smireno odgovara sportski direktor Partizana iz čijih se reči može zaključiti da još nije postignut sporazum o visini obeštećenja sa klubom iz Azerbejdžana.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Vladimir ĐilasValeri BožinovSuperligaFK PartizanIvica Iliev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara