""
""

Inter - evo ga pojačanje od 24.000.000 evra!

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.08.17. | 16:56

Nerazuri završili veliki posao

Plavo-crni deo Milana je na nogama - potpisao je Matijas Vesino!

Izabrane vesti

Dugo čekano pojačanje u srcu veznog reda konačno je „sletelo“ na stadion Đuzepe Meaca i to pošto je Inter aktivirao otkupnu klauzulu od 24.000.000 evra. Transfer je završen ranije danas, ali je sada i zvanično potvrđeno da je Urugvajac novi član Nerazura. 

Vesinov dolazak u Inter popuniće rupu odlaskom Evera Banege u Sevilju, a sada je vrlo moguće da će i odbačeni Žofri Kondogbija dobiti kartu u jednom pravcu. Pregovori s Valensijom traju praktično dve sedmice, ali dve strane i dalje ne mogu da postignu dogovor oko obeštećenja.

Što se Vesinovog transfera tiče, on je parafirao četvorogodišnji ugovor koji će mu doneti zaradu od ukupno 12.000.000 evra neto, odnosno 3.000.000 evra po sezoni. 
"Zahvalio bih se Fjorentini za sve godine koje smo proveli zajedno, bilo je to fantastično iskustvo. Hvala klubu, direktorima, trenerima i saigračima zbog svega što su učinili za mene", izjavio je Vesino tokom predstavljanja u novom timu. 

Inter je tako završio četvrto zvanično pojačanje posle Milana Škrinijara, Borhe Valera i Danijelea Padelija, a sledeći na listi je Nicin levi bek Dalbert

(FOTO: inter.it)


tagovi

Serija AMatijas VesinoItalijaInterFjorentinaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara