"Navijači Internasionala na meču sa Tigresom"
"Navijači Internasionala na meču sa Tigresom"

Internasional veći tigar od Tigresa: D´Alesandro i Valdivija probušili Meksikance sa distance (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.07.15. | 08:47

Brazilci su posle prvog polufinalnog meča u prednosti, pobedili su sa 2:1, ali moglo je i da ne bude tako

Navijači Internasionala na meču sa TigresomSamo zahvaljujući furioznom početku duela Internasional ima trenutno veće šanse da se plasira u finale Kopa Libertadores! Dva brza gola su prepala Tigres, ali su gosti brzo uzvratili pogotkom u 23. minutu i do kraja meča bili bolj protivnik ma terenu. Na kraju je ostalo 2:1, a neizvesna odluka će ovde pasti u revanšu.

Već u četvrtom minutu igre šok za goste! Andres D´Alesandro je prihvatio loptu na nekih 25 metara od gola gostiju, tukao levicom i pogodio golmanov donji levi ugao za veliku radost domaćina. 

Izabrane vesti

Nisu se domaći navijači ni smirili od adrenalinske injekcije iz četvrtog minuta a već su u devetom imali novi razlog za delirijum. Valdivija, glavni plejmejker Internasionala, primio je loptu blizu šesnaesterca, opalio, imao sreće da ona zakači jednog odbrambenog fudbalera i da se sve to pretvori u jedan prelep lob.

U 23. minutu Ugo Ajala je uspeo da samnji zaostatak, a taj rezultat je ostao do kraja. Ne može se reći da je Internasional bio mnogo bolji rival, čak je Tigres veći deo meča, uprkos isključenju Ajale u 57. minutu bio bolji takmac na terenu.

Andre-Pjer Žinjak, bivši fudbaler Marselja, imao je sjajnu prilik uda poravna reultat. Predriblao je Brazilce, probacio jednom odbrambenom igraču loptu korz noge, ali nije uspeo da savlada golamana Alisona.

Na kraju će ipak odličivati revanš meč koji će, ako ćemo po suditi po ovoj utakmici, biti veoma uzbudljiv. Taj duel je na programu 23. jula. Pogledajte najzanimljivije detalje sa prvog polufinalnog meča ovih rivala.

(FOTO: Action images)


tagovi

TigresMeksikoKopa LibertadoresJužna AmerikaInternasionalBrazilAndres D'Alesandro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara