"Isko"
"Isko"

Isko sve bliži dresu Reala: Istina je, Morata, Načo i Karvahal me vuku ka Madridu

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.06.13. | 10:44

Da li je to na pomolu prva transfer bomba u Kraljevskom klubu

IskoSvakodnevne spekulacije o budućnosti supertalentovanog fudblaera Malage, Iska, nikog ne mogu da ostave ravnodušnim. I dok jedni žarko žele da ovaj 21-godišnjak obuče dres Real Madrida i vrati klub na staze stare slave, drugi bi voleli da nastavi saradnju sa Manuelom Pelegrinijem – ovog puta u Mančester Sitiju. Najzagriženiji navijači Malage voleli bi da sjajni plejmejker ostane u Andaluziji i naredne sezone, ali to je gotovo nemoguće, posebno iz razloga što Malaga neće igrati u Evropi naredne sezone, a potom i razloga što se ekipa polako osipa odlaskom Pelegrinija na Ostrvo.

Možda i konačan odgovor o tome čiji će dres nositi u narednoj takmičarskoj godini mladi reprezentativac Španije dao je u intervjuu koji je uradio za ugledni list “Marka“.

Izabrane vesti

Naime, kako sam kaže, saigrači iz reprezentacije (inače igrači Real Madrida), Načo, Karvahal i Morata ga 'vuku' ka Madridu.
“Istina je, njih trojica me 'vuku' u Madrid, konstantno mi pričaju o tome kako treba da dođem i insistiraju na tome. Ipak, moramo da budemo maksimalno fokusirani na Evropsko prvenstvo i osvajanje istog, a posle toga ćemo videti šta će biti", rekao je kroz osmeh Isko.

Podsetimo, mlada reprezentacija Španije trenutno se nalazi na Evropskom prvenstvu u Izraelu, gde beleži odlične rezultate, a sve zahvaljujući mladoj superzvezdi Malage. 

Sve vesti iz prelaznog roka možete pratiti na našem specijalu posvećenom letnjem prelaznom roku 2013.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Alvaro Moratadani karvahalEvropaIsko AlarkonMančester SitiNačoPrimeraReal MadridŠpanijaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara