""
""

Iskusni golgeter samouveren: Da ne vidim sebe u Partizanu, ne bih bio ovde

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.02.17. | 10:35

"Svi smo vojnici kluba. Moje je da se spremim i kad šef kaže: „Na teren”, izađem i pokažem sve što znam", kaže Vladimir Đilas

Konkurencija u napadu Partizana odavno nije bila ovako žestoka, ali se Vladimir Đilas nada da će pronaći svoju ulogu u prolećnom delu sezone.

Izabrane vesti

Golom protiv Kikers Ofenbaha iskusni golgeter je nagovestio da bi tako nešto i moglo da se desi, a njegovu reakciju u šesnaestercu pohvalio je i strateg crno-belih Marko Nikolić.
"Šef poznaje moje karakteristike i drago mi je što ima lepo mišljenje o meni. Ko potpiše ugovor s Partizanom, postaje vojnik kluba, bilo da igra pet ili 90 minuta", kaže Vladimir Đilas za Žurnal.

Uklapanje u tim nije bilo teško.
"Sa Ostojićem sam igrao u Voždovcu, s Marjanovićem dve godine u Jagodini, potom šest meseci u Nišu, isto kao i sa Đuričkovićem. Saša Ilić je legenda srpskog fudbala, 90 odsto saigrača znam s terena. Atmosfera je sjajna, nije vojnička. Drukčije je nositi dres Partizana, nego drugih klubova. Crno-beli uvek jurišaju na duplu krunu, jednostavno – igraš pod pritiskom, moraš. Nije isto kao, recimo, u Jagodini".

Konkurencija u navali paklena, veliki broj igrača konkuriše za dve pozicije.
"Vrhunski momci, po viđenom i – igrači. Đurđević ima sjajnu polusezonu, Tavamba je odličan, Jovanović jedan od najvećih bisera srpskog fudbala. Da ne vidim sebe, ne bih bio ovde. Ponavljam, svi smo vojnici kluba. Moje je da se spremim i kad šef kaže: „Na teren”, izađem i pokažem sve što znam".

Cilj u Humskoj je uvek isti.
"Hoćemo da budemo šampioni. Za to, potrebno je da konstantno pobeđujemo".

Večiti derbi je već 4. marta, san svakog srpskog igrača je da bude deo jednog takvog okršaja.
"U Jagodini, kad su gostovali večiti, bio je krcat stadion. Večiti derbi ima deset puta veću težinu. Živimo za to, ishod trećeg prolećnog kola mogao bi mnogo toga da promeni".

Samo dan ranije iskusni napadač će proslaviti 34. rođendan, tako da bi moglo da se desi da veže dva slavljenička dana.
"Ja ću da slavim trećeg, četvrtog – svi zajedno!", zaključio je Đilas.

(FOTO: FK Partizan)


tagovi

FK Crvena zvezdaPremijer ligaVladimir Đilas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara