""
""

Ispred Vilje, Đovinka, Altidora... MLS liga pod nogama Nemanje Nikolića (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.10.17. | 10:05

Čikago Fajer će posle pet godina igrati u plej-ofu, gde ima više nego ozbiljnog aduta

Veljko Paunović na klupi, Nemanja Nikoliću špicu napada – to je kombinacija koja vam garantuje uspeh. Čikago Fajer je pre nekoliko dana obezbedio plasman u plej-of MLS lige, a sinoć je u derbiju remizirao sa skupocenim Njujork Sitijem na svom terenu, iako je imao veliku priliku da se približi ekipi Patrika Vijere na samom vrhu Istočne konferencije – 1:1 (1:1).

Izabrane vesti

Bio je to obračun između Nikolića i Davida Vilje, koji su postigli po jedan gol, pa redosled na čelu liste strelaca ostao nepromenjen. Nikolić je trenutno na koti od 21 postignutog gola, dok je David Vilja postigao jedan manje, baš kao i Dijego Valeri. Ispod mađarskog reprezentativca srpskog porekla su još i ozbiljna fudbalska imena kao što su Sebastijan Đovinko, Žozi Altidor i Klint Dempsi.

Nikolić je u 20. minutu iskoristio veliku grešku Maksimilijana Moraleza, koji je bespotrebno sa loptom ušao duboko u svoj šesnaesterac, usledio je pritisak Polstera, a onda se iza leđa prikrao Nikolić i zatresao mrežu nemoćnog Džonsona. Ipak, gosti su na vreme došli do gola preko odličnog Davida Vilje, što im je olakšalo posao u drugom poluvremenu i ostavilo ih neporaženim na kraju utakmice.

 

Tabela Istočne konferencije:

Tabela Zapadne konferencije:

(FOTO: Action images)


tagovi

David Viljameđunarodni fudbalNemanja NikolićVeljko Paunović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara