Istraga u Dortmundu - kriv je frizer!?

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.02.19. | 13:16

Navijači Dortmunda kivni na igrače što su im frizure bile bitnije od utakmice u Londonu

Vodi se istraga u Dortmundu ko je kriv za debakl u Londonu protiv Totenhema (3:0). Trenutno najveću krivicu nosi - frizer!? 

Navijači crno-žutih besne na društvenim mrežama i tvrde da je fudbalerima uoči meča osmine finala Lige šampiona bilo važnije da kod frizera doteraju kosu, nego da razmišljaju o utakmici. Priča nije bez osnova, pošto  nemački mediji potvrđuju informaciju da su dan pre duela sa Totenhemom išli na frizuru Aksel Vitsel, Jakob Brun Larsen, Rafael Gerero, Abdu Dijalo I Dan-Aksel Zagadu.

Izabrane vesti

Mediji donekle staju u odbranu igrača i tvrde da je to postalo skoro kao ritual, jer su isti igrači na doterivanje kose išli i uoči utakmica sa Bajernom I Atletikom iz Madrida. A, predsednik Hans-Joakim Vacke poručuje da je cela priča – apsurdna.

Sasvim je sigurno da sve to nije imalo nikakve veze sa igrom tima u Londonu. Sportski su razlozi zašto smo izgubili utakmicu I njima moramo da se bavimo. Priča o poseti frizeru je lansirana posle poraza, a director Mihael Cork I tim menadžer Sebastijan Kel će I na tu temu pričati sa igračima”, poručio je Vacke.

Interesantno je što je priča o frizurama fudbalera Dortmunda bila tema čak I na konferenciji za medije Frajburga, iako taj tim ni ne igra za vikend sa crno-žutima. Trener Frajburga Kristijan Štrajh je istakao da i on pribegava “doterivanju” pred mečeve.

Idem I ja kod frizera dan pred utakmicu. To ne da ne narušava koncentraciju, već baš suprotno”, rekao je Štrajh.

A, crno-žutima bi posle dva vezana kiksa u Bundesligi i poraza od Totenhema bolje bilo da u sledećem kolu pobede Nirnberg, da ne bi palo - šišanje.


tagovi

Borusija DortmundHans Joakim Vacke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara