""
""

Ivanov: Priznajem, kriv sam; Jojić: Dobio sam crveni, a nisam pipnuo igrača!

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.07.13. | 22:57

Video sam da su dva igrača u ofsajdu, ali trećeg nisam, a upravo je taj postigao gol. Događa se u fudbalu. Imamo aktivan rezultat za revanš utakmicu", rekao je reprezentativac Bugarske

Odbrambeni igrač Partizana Ivan Ivanov priznao je da je kriv za drugi gol Ludogoreca, ali smatra da crno-beli i pored poraza imaju realne šanse da u revanšu izbore povoljan rezultat i prođu u baraž za Ligu šampiona.

Prvak Srbije je u Razgradu izgubio od Ludogoreca sa 2:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za elitno takmičenje.
"Pogrešio sam kod drugog gola. Video sam da su dva igrača u ofsajdu, ali trećeg nisam, a upravo je taj postigao gol. Događa se u fudbalu. Imamo aktivan rezultat za revanš utakmicu", rekao je bugarski defanzivac.

Izabrane vesti

Miloš Jojić je nesmotreno zaradio dva žuta kartona i morao je van terena u 84. minutu.
"Nažalost, kada je trebalo da umrtviomo igru, primili smo gol, kasnije i drugi. Izgubili smo zbog naivnih grešaka, ali opet smo rezultatski u igri. Dobio sam crveni karton, a kod drugog starta nisam pipnuo igrača. Žao mi je što neću igrati u revanšu", rekao je Jojić posle utakmice.

Revanš utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Ludogoreca igra se za šest dana u Beogradu.

(FOTO: partizan.rs)


tagovi

Ivan Ivanovkvalifikacije za Ligu šampionaMiloš JojićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara