"Ante Nazor"
"Ante Nazor"

Iz Zadra poručuju: Mladi su osetili najbolju atmosferu u regionalnoj ligi!

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.03.15. | 19:16

„Parirali smo u prvom delu, ali je Partizan više želeo pobedu. Bili su maksimalno afresivni u odbrani i napadu“, istakao je trener Zadra, Ante Nazor

Ante Nazor

Partizan je napravio veliki korak ka drugom mestu ubedljivim trijumfom nad Zadrom (87:53), a trener gostiju Ante Nazor bio je oduševljen atmosferom u odlično popunjenom Pioniru i poručio je da je za njegove mlade igrače igranje u najboljem ambijentu u ligi izuzetno dragoceno. Međutim, Nazor je podsetio i na tešku situaciju u kojoj se Zadar nalazi, te je ubedljiv poraz u Beogradu trenutno mali problem u odnosu na ostale koji pritiskaju njegov tim.

Izabrane vesti

Što se meča tiče, trener hrvatske ekipe istako je da protiv ovako motivisanog Partizana šansa njegovih momaka bila minimalna, a iskoristio je i priliku da pohvali tradicionalno dobru atmosferu koju prave Grobari u Pioniru.
„Ne preostaje mi ništa drugo nego da cestitam Partizanu na pobedi I ambijentu, koji je pravi košarkaški. Mi smo parirali u prvom delu, ali Patizan je više želeo pobedu. Bili su maksimalno agresivni u odbrani i napadu. Jedino je dobro što su neki mladi igrači osetili ovu atmosferu koja je vrh u regionalnoj ligi. Naš klub je u teškoj situaciji zbog nekih pređašnjih kostura iz ormara. Imamo neke garancije, ali izgubili smo ključnog igrača Florensa. Nije prijatna situacija, čeka nas sad i hrvatsko prvenstvo, ali se nadam da će nam grad Zadar pomoći“, rekao je Ante Nazor.

(FOTO: MN Press)


tagovi

ZadarFK PartizanJadranska ligaEvropaAnte Nazor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara