""
""

Izbegnut masakr na Silverstounu – Loris Baz i Pol Espargaro su dobro!

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.09.16. | 10:28

Oni su videli kako izgleda pakao i čudom se izvukli bez težih povreda posle opasnog udesa nakon starta trke u Britaniji

Od početka ove Moto GP sezone nismo imali veći, i opsaniji karambol na Moto GP stazi! Naravno, ne smemo da zaboravimo tragičnu pogibiju Luisa Saloma, ali na svu sreću jučerašnji udes Luisa Baza i Pola Espargara nije okončan tragičnim ishodom.

Izabrane vesti

Naime, oni su se slupali posle posle kontakta odmah nakon starta trke u Silverstounu, i to u drugoj krivini. Espargaro i Baz su pokušali da preteknu Danila Petrućija, pa je zbog gužve došlo do nesreće koja je u prvi mah delovala kao da može imati i tragičan ishod.

Posledica udesa bilo je i trenutno isticanje crevene zastave, a oba vozača su  hitno prevežena u bolnicu, kao što smo u terminu takmičenja i izvestili.

Njihovi timovi su konačno potvrdili da nijedan motociklista nije zadobio ozbiljne povrede. Sve ovo deluje zaista kao najsrećniji mogući ishod scene koja je delovala jezivo.

“Pol Espargaro je pregledan u medicinskom centru nakon pada, i on se oseća odlično”, saopšteno je iz Jamaha teh ekipe.

Iz ekipe Avinti, takođe stiže slična potvrda. Oni kažu da je Baz prošao bez preloma i težih povreda. Ova ekipa ide i korak dalje, pa je potpuno neverovatno da čelnici tima već sada tvrde da će Baz biti spreman za narednu trku koja se vozi na stazi Misano u Italiji.

(FOTO: Printscreen)


tagovi

VN BritanijePol EspargaroMoto gpLuis Bazdanilo Petrući

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara