"Marko Pjaca"
"Marko Pjaca"

Izgleda da je gotovo: Dinamo dogovorio posao decenije! Pjaca + Rog = 35.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.07.16. | 14:15

Tako bar tvrdi ugledni list Gazeta delo Sport, koji je bisere zagrebačkog kluba preselio podno Vezuva

Marko Pjaca

Prava otimačina nastala je prethodnih nedelja za Dinamovog bisera Marka Pjacu, oko kojeg su se otimali gotovo svi najveći klubovi Italije. Inter je gotovo imao završen posao, mnogi su tvrdi i da je sve dogovoreno, Juventus je potom uskočio s namerom da zavede mladog golgetera, Milan je takođe imao svojih želja, a na kraju je Napoli napravio dogovorio koji se najviše svideo zagrebačkom klubu. O jednom trošku, i to za čak 35.000.000 evra, dovodi dva nebrušena dijamanta - Marka Pjacu i Marka Roga

Izabrane vesti

Mamićev novi BINGO! Pjaca ide u Inter i postaje druga najskuplja Dinamova prodaja

Kao što smo već i pisali nedavno, prvi čovek Napolija spreman je da za buduće asove izdvoji pozamašnu sumu novca i Dinamu napravi jedan od najvećih poslova u klupskoj istoriji, a ugledni milanski list Gazeta delo Sport piše da je postignut „dvostruki dogovor“. 

Mamić trlja ruke: Tandem Marko i Marko u Napulju za 35.000.000 evra

Naime, De Laurentis je privatnim avionom poslao svog sportskog direktora Kristijana Đuntolija u Zagreb kako bi dogovorio sve detalje transfera, nakon čega su se predstavnici Dinama i Napolija rukovali i potpisali dogovor.

SVE VESTI SA TRANSFER PIJACE PRONAĐITE OVDE

Mada je Pjaca sam nekoliko puta stidljivo komentarisao kako bi mu više prijalo da bude u Juventusu i Milanu, emisari Napolija pokazali su se kao najozbiljniji kupci, a sam čin dolaska u Zagreb navodno je ubedio predstavnike hrvatskog šampiona da kažu – DA.

Dakle, Napoli dobija dvojicu najboljih mladih igrača Dinama, ali i momke kojima eksperti predviđaju blistavu budućnost!

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ANapoliMilanMarko RogMarko Pjacaletnji prelazni rok 2016JuventusItalijaInterEvropaDinamo Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara