""
""

Jagodina još duguje pokojnom Goranu Gogiću

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.07.17. | 08:25

Majka fudbalera progovorila dve godine nakon njegove smrti u Kini

Prošlo je ravno dve godine kako je srce izdalo fudbalera Gorana Gogića u Kini gde je nastupao za lokalni klub Ćingdao. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde preminuo je u 28. godini posle treninga, a majka Milanka i dalje je neutešna zbog gubitka sina jedinca.
„Iako su prošle pune dve godine Goranovom ocu i meni je sve teže, samo njega smo imali“, kroz suze priča za Kurir Milanka Gogić.

Izabrane vesti

Ona kaže da joj prija svaki gest koji pokaže da njihovog sina i dalje pamte.
„Gospodin Dragan Džajić je bio na otkrivanju spomenika i na godišpnjicu smrti. Njemu svaka čast. U dva dana je sredio da se isplati novac koji mu je Zvezda dugovala, a od tih para sagradili smo Goranu spomenik.“

Ipak, ima i onih koji se, kako kaže Milanka, nisu ljudski poneli u njihovoj tragediji. FK Jagodina je recimo ostala dužna Goranu Gogiću 18.000 evra iz perioda dok je nosio njen dres, ali predsednik Goran Milanović do današnjeg dana nije odgovorio na pismo majke.
„Ostali su mu mrtvom dužni. Pisala sam Milanoviću, poslala mu emotivno pismo, bez ikakvih uvreda. Ali on nikada nije odgovorio. Pare nikad nismo dobili, iako je on išao dotle da je govorio javno kako nam je isplaćen Goranov novac. Ne znam čemu to kada je naš sin bio korektan prema njima, čak im je i oprostio deo duga i automobil“, kaže Milanka.

Majka tvrdi i da se Goran nije dobro osećao kada je otišao u Kinu.
"Nije mu odgovarala klima tamo, nije mogao ni da jede, ali nama nije želeo ništa da kaže jer je znao da bismo istog trenutka otišli po njega. Išao je do kraja, dao je glavu za fudbal", zaključila je Milanka Gogić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaJagodinaGoran GogićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara