"Đerar Deluofeu"
"Đerar Deluofeu"

Javila se i Barsa: Deluofeu je naš do 2019!

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.06.17. | 16:58

Izvisio Milan, Everton zaradio 6.000.000 evra, u opticaju preprodaja

Đerar DeluofeuEvo i Barselone. Kako se to obično konstatuje u ovakvim prilikama, Katalonci su odblokirali prealzni rok. Njihovo prvo pojačanje ovog leta je - Đerar Deluofeu!

Viceprvak Španije je danas potvrdio da je iskoristio opciju iz ugovora koji je krilni vezista imao sa Evertonom, aktivirao je otkupnu klauzulu i na stadion Nou Kamp vratio svoje dete. Posao je vredan 12.000.000 evra. Duplo više nego što su Karamele platile Barsi pre dva leta kad su ga odvele na Gudison park.

Izabrane vesti

U prvom mandatuBarselona je do 30. juna imala rok da se izjasni i samo nekoliko sati pre isteka obavestila javnost da dovodi nazad Deluofeua, a da će igrač, po okončanju Prvenstva Evrope mladih reprezentacija - večeras se bori za zlato protiv Nemačke - potpisati ugovoro do juna 2019.

E, sad: pitanje je da li će i ostati u Barseloni ili će odmah biti preprodat. Jasno je da u ovakvoj postavci igre, sve sa Nejmarom u ekipi, za njega nema mesta u startnih 11, ali mu je cena u međuvremenu porasla, pa čelnici kluba razmatraju i opciju da do kraja prelaznog roka realizuju transfer i tako zarade na polazniku svoje La Masije.

Dok je igrao za EvertonU celoj priči, utisak je, naivan je ispao Milan. Rosoneri su u januaru doveli Đerara Deluofeua na pozajmicu iz Evertona, ovaj odigrao 18 utakmica tokom proleća (četiri gola), ustalio se u timu i računalo se da bi mogao da bude jedan od oslonaca u narednom prvenstvu. Ovako, trener Vinčenco Montela će morati da potraži novo rešenje, s obzirom da je izvesno da se Deluofeu neće vraćati na San Siro.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraEvropaĐerar Deulofeu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara