""
""

Javila se još dva kandidata za Markeca: Trejd sa Lesterom ili selidba u Seriju A

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.07.17. | 15:25

Čeka se, ipak, ponuda Votforda

Prvo je ponuđen Galatasaraju, pa se onda javio Marko Silva s namerom da ga dovede u Votford, a od danas postoje još dve opcije za Lazara Markovića i njegov nastavak karijere van Liverpula. Iako je pod ugovorom sa Crvenima, trener Jirgen Klop na njega ne računa ni u predstojećoj sezoni i zato se traži model najbolji za obe strane.

Vortford se još nije izjasnio, ali prema navodima ostrvskih medija, priprema ponudu od oko 13.000.000 evra kako bi obezbedio potpis povremenog reprezentativca Srbije, međutim, klub sa Vikaridž rouda je dobio i konkurenciju. I to u vidu Lestera. Naime, u ostrvskim medijima pojavila se informacija kako uprave Liverpula i Lestera planiraju da zamene igrače. Na Enfild bi stigao Demaraj Grej, 21-godišnji krilni vezista, prošlog leta kupljen od Birmingema, a na njegovo mesto bi stigao Marković.

Izabrane vesti

Procenjuje se da im je cena slična i da su menadžeri Klop i Šekspir zainteresovani za ovaj vid saradnje.

Znatno manje šanse daju se italijanskom Krotoneu. Klub koji je na čudesan način obezbedio opstanak u Seriji A traži pojačanja za novu sezonu, a harizmatični trener Davide Nikola jednog takvog vidi upravo u Markoviću. S tim što bi on da pozajmi nekadašnjeg prvotimca Partizana i Benfike od Liverpula. Crveni bi, pak, da izvuku dobar deo novca uloženih u njegov potpis (22.500.000 evra), tako da selidba u Italiju deluje kao manje logično rešenje.

(FOTO: Action images)


tagovi

votfordSerija APremijer ligaLiverpulLester SitiLazar MarkovićKrotoneItalijaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara