""
""

Javor i kapiten i dalje zajedno, cilj je opstanak u Superligi

Vreme čitanja: 2min | čet. 23.06.16. | 12:50

Iskusni Milovan Milović produžio ugovor sa Ivanjičanima

Kapiten Javora Milovan Milović produžio je saradnju sa klubom na obostrano zadovoljstvo za još godinu dana. 

Izabrane vesti

Bivši igrač Partizana, Vojvodine, Obilića i drugih superligaških ekipa ističe da njegov angažman u Ivanjici nikada nije bio sporan.
“U Javoru sam više od deset godina, debitovao sam za klub daleke 1999. godine i moj nastavak saradnje nikada nije bio sporan. Trudiću se da pružim maksimum, ali videćemo koliko mogu da pomognem”, ističe Milović u razgovoru za MOZZART Sport.

Ekipa je počela pripreme još 11. juna. Kakvi su prvi utisci?
“U Ivanjici imamo sve uslove za dobar rad. Samo ćemo prijateljske utakmice da igramo na Zlatiboru ili Tari. Odigrali smo jednu proveru protiv milanovačkog Metalac, ali je to više bila šansa za potencijalne novajlije u oba sastava”.

Javor je dobio i novog trenera Miloša Veselinovića?
“Samo pohvale mogu da uputim na račun novog šefa. Veselinović je u fudbalu 24 sata, predivno je raditi sa njim. Ma sto odsto je u fudbalskoj priči”.

Ivanjičani su angažovali i određena pojačanja kako bi se nadomestili odlasci pojedinih igrača?
“Posle tri godine moramo da formiramo novi tim. Otišli su Stefan Dražić, Marko Gajić, Nemanja Miletić, Marko Docić… pristigli su Jordan Jovanović, Saša Tomanović, Borislav Terzić. Ostao je neki kostur tima, ali moramo da oformimo novi sastav.”

Ambicije kluba će biti nešto izmenjene sledeće sezone?
“Druge ekipe su već najavile i popunile plej-of grupu Superlige. Mnogi žele da kao Javor minule godine budu hit lige. Nama ostaje da se borimo za opstanak i da što dalje doguramo u kupu. Naš plasman od minule godine već je zaboravljen, ali se pamti finale domaćeg kupa. Dakle, želje su opstanak u eliti i da što dalje stignemo u kupu”, zaključio je Milovan Milović.

PIŠE: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaMilovan MilovićJavor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara