""
""

Jedan Pefi je malo kad je sa druge strane Obradović

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.12.16. | 18:45

Zenit kod kuće izgubio od sve bolje Lokomotive Kubanj

Košarkaši Lokomotive Kubanj, na čijoj klupi sedi Saša Obradović, pobedili su kao gosti Zenit u Sankt Peterburgu sa 68:62 (19:12, 22:15, 10:17, 17:18) u jednom od derbi utakmica 10. kola regionalne VTB lige.

Izabrane vesti

Ovo je timu iz Krasnodara bila osma pobeda i to uzastopna u ovom takmičenju i nastavila je da drži korak sa vodećim tandemom koji čine CSKA i Uniks.

Srpski internacionalac Stefan Marković pružio je još jednu odličnu partiju i potvrdio da je ovo njega sezona. Na terenu je proveo 29 minuta i za to vreme ubacio 15 poena, uhvatio devet skokova i podelio pet asistencija.

To na njegovu veliku žalost nije bilo dovoljno da Zenit izbegne treći poraz u VTB ligi. Na drugoj strani bio je raspoložen za igru trio Met Džening, Andrej Zubkov i Vladimir Ivlev.

Džening je postigao 12 poena i uhvatio šest lopti, Zubkov je imao 13 poena i sedam skokova, a Ivlev je utakmicu završio sa 14 poena. Bivši igrač Partizana Kevin Džouns dao je šest poena za Lokomotivu.

Pobednik je definitivno rešen minut pre kraja, kada pri vođstvu gostiju od 65:62, prvo Marković, a zatim i Londri nisu bili precizni. Usledili su pogoci Zubkova i Brekofa sa linije za slobodna bacanja i Lokosi su stavili dva boda u džep.

(FOTO: Starsport)


tagovi

EvroligaKevin DžounsKK ZenitSaša ObradovićStefan MarkovićVTB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara