""
""

Jedna od senzacija letnjeg prelaznog roka: Da li znate za koga će igrati Jakubu Ajegbeni?

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.07.16. | 13:46

Posle 115 golova u Premijer ligi čuveni golgeter u petoj ligi

Sećate ga se? Jakubu Ajegbeni! Nekada jedan od najsnažnijih i najubojitih napadača u Premijer ligi vratio se u Englesku, a njegov mogući transfer predstavljaće sasvim sigurno jednu od najvećih senzacija letnjeg prelaznog roka. Eventualni, jer Nigerijac se trenutno nalazi na probi i to u petoligašu Borehem Vudu?!

Da, da, dobro ste pročitali - Borehem Vud, član pete lige.  

Izabrane vesti

Jakubu će večeras igrati probni meč protiv Redinga, jednog od svojih bivših klubova, posle čega će stručni štab Borehema odlučiti da li sa tamnoputim golgeterom potpiše ugovor.

Jakubu Ajegbeni (33) je prošlu sezonu proveo u turskom Kajzeriju za koji je zabeležio svega 12 nastupa bez postignutog gola, a pre toga nosio je dres Al Rajana i Guandžoua. Bilo je to nakon što je napustio Englesku. On je inače igrao veoma uspešno za nekoliko premijerligaša. Najbolji je bio u Portsmutu, Midlzbrou i Evertonu, mada je veoma uspešno mreže tresao i dok je branio boje Lestera, odnosno Blekburna. Sveukupno, postigao je 115 golova u Premijer ligi. 

Na njegove transfere klubovi su ukupno potrošili preko 35.000.000 evra, a najveći je bio onaj iz 2007. godine, kada je iz Midlzbroa prešao u Everton za 16.500.000 evra.

(foto: Action Images)


tagovi

Premijer ligaPortsmutLester SitiJakubu AjegbeniEvropaEvertonEngleskaČempionšipBorehem Vud

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara