""
""

Jezik joj brži od pameti: Houp Solo tuguje zbog suspenzije

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.08.16. | 12:21

Strastvenost joj se nije isplatila. Houp Solo se jada preko Tvitera zbog brzoplete izjave koju plaća suspenzijom i opraštanjem od reprezentativnog dresa

Ženska fudbalska reprezentacija Amerike odriče se usluga golmanke Houp Solo. Ona na sve to kaže da je tužna zbog izbacivanja iz reprezentacije i raskida ugovora sa Fudbalskim savezom SAD,USSF. Naime, Solo je suspendovana na šest meseci, a uz to Fudbalski savez je sa njom raskinuo ugovor posle neprimerenih izjava o fudbalerkama reprezentacije Švetske u Rio de Žaneiru.

Izabrane vesti

„Ja sam 17 godina svog života posvetila ženskoj fudbalskoj reprezentaciji SAD i obavljala posao profesionalnog sportiste na jedini način koji sam znala. Sa strašću, upornošću i nemilosrdnom obavezom da budem najbolji golman na svetu, ne samo zbog svoje zemlje, već i da bih unapredila sport budućim generacijama ženskih sportista. U tim obavezama se nikada nisam kolebala, a pošto mogu još mnogo toga da pružim, tužna sam zbog odluke Saveza da raskine moj ugovor“, pošteno se izjadala Solo preko svog Tviter naloga.

Da podsetimo, Švedska je posle izvođenja penala u četvrtfinalnoj utakmici OI pobedila SAD, a Houp Solo je posle utakmice protivničke fudbalerke opisala kao gomilu kukavica.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Olimpijske Igre 2016Houp Solo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara