Jokan je pobedio: Seri za 20.000.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.07.18. | 14:08

Prvo pojačanje Fulama

Rekao je Slaviša Jokanović posle plasmana u Premijer ligu da su Fulamu potrebna tri pojačanja – vezni, štoper i napadač – a kako sad stvari stoje uspeo je da završi trećinu posla. Još važnije, da dobije pojačanje kog su hteli platežno znatno moćniji premijerligaški klubovi.

U pitanju je Žan Mišel Seri, zadnji vezni Nice, koji stiže na Kraven kotidž u poslu vrednom 20.000.000 evra. Vest je u etar plasirao italijanski transfer guru Đanluka di Marcio, uveravajući da je transfer završen, a sad se samo čeka zvanična potvrda klubova.

Izabrane vesti

U Serijevom ugovoru sa Francuzima navodno je postojala opcija otkupne klauzule po ceni od 40.000.000 evra. Važila je do 15. jula. No, sam igrač je insistirao da napusti Azurnu obalu pošto-poto. Nije se pojavio na početku priprema, otišao je u London, pošto su ga tražili Čelsi, Arsenal, pominjao se i Vest Hem (pre godinu dana umalo nije završio u Barseloni), od jutros i Borusija iz Dortmunda, ali je – ako je verovati njegovom okruženju – tražio klub u kome će sigurno da igra i napreduje. Fulam je baš takav. Jokanović može da mu garantuje minutažu, a Seri njemu vrlo dobra izdanja na poziciji centrlanog veziste, fudbalera zaduženog da obavlja poslove između dva šesnaesterca.

Seri će postati prvo pojačanje Fulama ove sezone, ali i drugi veliki posao, jer je nedavno kapiten Tom Karni produžio ugovor. Ovakav razvoj situacije savršeno odgovara Slaviši Jokanoviću poštp će sad svim silama napasti Njukasl u pokušaju da osigura potpis Aleksandra Mitrovića. Pogotovo što je i sam centarfor naše reprezentacije rekao da mu se ostaje u Londonu. Svrake za Mitra traže 25.000.000 evra, što posle silnog priliva novca na osnovu plasmana u elitni rang ne bi trebalo da bude problem za Fulam.

FOTO: Action images


tagovi

Žan Mišel SeriSlaviša JokanovićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara