""
""

Jorović: Igokea ne može da preti Partizanu, ali vrebamo šansu

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.01.15. | 16:54

"Što se nas tiče mi moramo da pružimo maksimum i da budemo zadovoljni kako smo parirali rivalu koji je apsolutni favorit", poručio je Jorović

Košarkaše Igokee u utakmici 19. kola Jadranske lige očekuje veoma težak zadatak, poštog gostuju u hali Pionir ekipi Partizana koja je “vezala” pet pobeda.

Kapiten tima iz Laktaša Branko Jorović istakao je da su crno-beli apsolutni favorite i da će biti zadovoljan ako šampionu Srbije pruže jak otpor.
Sigurno nismo u poziciji da pretimo Partizanu koji je u usponu forme. Beograđani će preduzeti sve da ne bude bilo kakvog iznenađenja. Što se nas tiče mi moramo da pružimo maksimum i da budemo zadovoljni kako smo parirali rivalu koji je apsolutni favorit. Ipak, ukoliko se ukaže promil šanse potrudićemo se da ga iskoristimo“,  rekao je Jorović za MOZZART Sport.

Izabrane vesti

On je istakao da će Igokea zavšnicu Jadranske lige iskoristiti da se što bolje spremi za početak šampionata BiH.
“Da se u preostalim utakmicama regionalne lige pruži maksimum i da se što bolje spremimo za ligu BiH. Ona nam je najbitnija, moramo je osvojiti i obezbediti plasman u Jadransku ligu“, zaključio je Jorović.

Utakmica Partizan - Igokea igra se večeras u 21 sat u hali Pionir.

Piše: Đurđe Mečanin (djurdje.mecanin@mozzartbet.com)

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaIgokeaBranko Jorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara