"Branko Jorović"
"Branko Jorović"

Jorović prognozira finale: Zvezda je prikazala više, ali Partizan tempira formu...

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.06.15. | 16:16

“Odlučiće inspiracije i dan pojedinca“, kaže jedan od najzaslužniji igrača za treću uzastopnu titulu Igokee u BiH

Branko JorovićPotvrda Igokeine dominacije u BiH se očekivala. Kao što su mnogi posle sjajnih rola u Jadranskoj ligi očekivali da će se Crvena zvezda prošetati do titule šampiona Srbije. Nije još isključeno, ali poslednje partije Partizana najavljuju mnogo žešću borbu. Branko Jorović, kapiten Igokee, saglasan je sa takvom ocenom, iako crno-beli tek treba da potvrde mesto u finalu.
"Očekujem večiti derbi u finalu, mada svaka čast Metalcu i Megi. Kad je derbi u pitanju, Zvezda je ove sezone prikazala više, ali Partizan tempira formu. Očekujem odličnu seriju, a pobednika će odlučiti inspiracija i dan pojedinca. U svakom slučaju gledaćemo lepu košarku", kaže Jorović za MOZZART Sport.

O uspehu tima iz Aleksandrovca u biH kratko kaže..
"Vodili smo borbu protiv Širokog, dobili sa ubedljivih 3:0, ali nije bilo lako kao što pokazuje konačan rezultat. Bili smo ubedljivi i tokom ligaškog dela, mnoge timove smo dobijali i sa 50 poena razlike".

Izabrane vesti

Ispunili ste plan za ovu sezonu?
"Ono što je bio prioritet to smo uradili, dakle ostvarili smo plan uprave, obezbedili smo učešće u ABA ligi, a sad pod čijim okriljem će se igrati ostaje da se vidi".

Jorović ostaje u timu iz Laktaša?
"Sad nastupa period kad ću malo manje razmišljati o košarci, tri godine je puno u Igokei. Videćemo, porodica je u prvom planu, razmišljam da igram negde bliže, ali u svakom slučaju ću odigrati još dve-tri sezone".

Piše: Đurđe Mečanin;
Foto: Star Sport.


tagovi

FK PartizanKošarkaška SuperligaIgokeaFK Crvena zvezdaBranko Jorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara