""
""

Još jedan premijerligaš hoće Terija! Proradila stara veza iz Čelsija…

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.05.17. | 09:49

Posle VBA i Bornmuta stigla nova ponuda odlazećem kapitenu

Džon Teri će se narednog vikenda oprostiti od Stamford Bridža i dresa Čelsija posle 22 godine u klubu. Odlazi kao verovatno najveća legenda u istoriji kluba, kao kapiten koji je osvojio sve što se moglo osvojiti i bio simbol Čelsija u eri Romana Abramoviča.

Izabrane vesti

Kod Antonija Kontea je izgubio mesto u timu i postalo je jasno da će na kraju sezone napustiti klub. Međutim, još mu se igra i ne želi da završi karijeru ovog leta. Imao je sjajne ponude iz Kine, zvali su ga i američki MLS ligaši, ali ima i onih u Premijer ligi koji misle da Teri može još da pruži u najjačoj konkurenciji.

Prvi se javio Toni Pjulis i priznao da bi voleo da vidi Terija u VBA. Potom je Bornmut želeo da pozajmi Terija u januaru i najavio da će i na kraju sezone razgovarati sa njim o trajnom ugovoru. A sada će još jedan premijerligaš pokušati da nagovori Čelsijevog kapitena da mu se pridruži.

Svonsi je zainteresovan da potpiše ugovor sa Terijem, a veza za transfer je staro poznanstvo iz Čelsija. Menadžer Labudova je Pol Klement koji je bio asistent Anćelotiju u Čelsiju u sezoni 2008/09 kada su Plavci i Teri kao kapiten osvojili duplu krunu.

Klement vrlo dobro zna šta dobija u Teriju i koliko bi mu njegovo iskustvo značilo u borbi za opstanak koja gotovo sigurno očekuje Velšane i u narednoj sezoni.
“Pozvaću ga kada se završi sezona. Poznajem ga dugo vremena ali ne znam kakvi su mu planovi i da li će nastaviti da igra”, rekao je Klement.

Iako je skoro celu sezonu proveo na zakucan na klupi za rezerve, iako ima 36 godina, očigledno da Teri i dalje drži cenu. Tri premijerligaška kluba su prilično dobar izbor. Ili će prihvatiti kineske milione? Ili će krenuti stopama Lamparda, Džerarda, Kola, Bekama i ostalih engelskih zvezda koje su karijere završile u Americi. 

(FOTO: Action images)


tagovi

ČelsiDžon TeriEngleskaEvropaPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara