"Vladimir Jugović"
"Vladimir Jugović"

Jugović za MOZZART: Nisam menadžer Simiću i Maksimoviću

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.01.13. | 21:56

Proslavljeni fudbaler demantovao da ima ikakve veze sa odbijanjem dvojice Zvezdinih omladinaca da se pridruže pripremama prvog tima

Vladimir Jugović

Kao udarac maljem u glavu je veliki broj navijača Crvene zvezde doživeo informaciju o poražavajućoj činjenici da klupska deca beže iz Ljutice Bogdana. Negativan uticaj menadžera i ovaj put se uzima kao verovatni razlog takvog postupka Veljka Simića i Nemanje Maksimovića. Čaršija je odmah počela da traži krivca i ubrzo ga pronašla u Vladimiru Jugoviću, ali čuveni fudbaler Crvene zvezde za MOZZART Sport negira da ima bilo kakve veze sa dvojicom mladih fudbalera.
To je već ustaljena šema. Izgleda da je nekome stalo da blati moje ime, nije mi jasno zbog čega i ne znam ko. Ali, da podsetim javnost: To su ipak deca i bio bih neozbiljan čovek kada bih sebi dozvolio tako nešto“, rekao je Jugović,  koji se sam javio redakciji MOZZART Sporta kako bi rasvetlio situaciju.
Dakle, nisam menadžer ni Simiću ni Maksimoviću i između navedenih igrača i mene ne postoji nikakav ugovor. Jedini moj ’greh’ je što sam Simića hvalio u italijanskim medijima i posle svega ovoga to više sigurno neću da radim“, istakao je Vladimir Jugović.

Izabrane vesti

Piše: Dejan Stanković

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaNemanja MaksimovićSrbijaSuperligaveljko simićVladimir Jugović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara