""
""

Juventus je noćna mora za Milan! Pogba pokazao Mihi kako igra šampion (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.04.16. | 22:46

Crno-beli su trijumfovali večeras posle preokreta, a Milan definitivno poslednjih godina ne ume sa Juventusom jer mu je ovo bio sedmi uzastopni poraz u šampionatu

Stara dama nastavila je šetnju ka novoj, petoj uzastopnoj tituli prvaka Italije. Juventus, iako nije blistao, slavio je u gostima u velikom derbiju protiv Milana sa 2:1 u 32. kolu Serije A i pokazao da mu nema ravnog na Apeninskom poluostrvu.

Izabrane vesti

Daleko od toga da je Milan odigrao lošu utakmicu, ali jednostavno, Juventus je u ovom trenutku kvalitetnija i spremnija ekipa od one koju vodi Siniša Mihajlovića.

Inače, ovo je bila predigra dva tima pred finale italijanskog kupa koje ih očekuje 21. maja na Olimpijskom stadionu u Rimu.

Crno-beli su trijumfovali večeras posle preokreta, a Milan definitivno poslednjih godina ne ume sa Juventusom jer mu je ovo bio sedmi uzastopni poraz u šampionatu.

Nije ni večeras Masimilijano Alegri mogao da računa na Đorđa Kjelinija i Paula Dibalu, ali je zato tu bio sjajni Pol Pogba.

Upravo je francuski reprezentativac posle kornera u 65. minutu bio veoma snalažljiv pred protivničkim golom i doneo pobedu Juventusu.

Sa druge strane, dosta problema gostima na ovoj utakmici zadavao je Mario Baloteli. Nestašni dečko italijanskog fudbala u 18. minutu je namestio gol Aleksu i činilo se tada da će Milan zaista da pokaže zube.

Na žalost domaćih navijača, Juventus je posle samo devet minuta izjednačio, a Mario Mandžukić pokazao je još jednom koliko je odbrana Rosonera porozna.

Mogao je Baloteli u nastavku utakmice u dva navrata da savlada Đanluiđija Bufona, ali je na kraju uspeo da zaradi žuti karton kada je rukom gurnu loptu u mrežu.


SERIJA A – 32. KOLO

Subota:
Frozinone – Inter 0:1 (0:0)
/Ikardi 74/

Kjevo – Karpi 1:0 (0:0)
/Pelisije 84/

Sasuolo – Đenova 0:1 (0:1)
/Džemaili 42/

Milan – Juventus 1:2 (1:1)
/Aleks 18 - Mandžukić 25, Pogba 65/

Nedelja:
12.30 Empoli – Fiorentina
15.00 Napoli – Verona
15.00 Sampdorija – Udineze
15.00 Torino – Atalanta
20.45 Palermo – Lacio

Ponedeljak:
20.45 Roma - Bolonja

(FOTO: Youtube printscreen)


tagovi

Siniša MihajlovićSerija APol PogbaMilanMasimilijano AlegriMario MandžukićJuventusItalijaEvropaAleks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara