Juventus opustošio kasu, sada mora da prodaje

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.08.18. | 12:49

Trojica fudbalera kojima se predviđa najbrža prodaja su mladi Adrea Favili, Stefano Sturaro i Marko Pjaca

Juventus je odradio prelazni rok za pamćenje, ali je klupska kasa prilično opustošena, pa je na čelnicima Stare dame sada ostalo da probaju da se odreknu viška igrača, kako bi došli do potrebnih sredstava.

Trojica fudbalera kojima se predviđa najbrža prodaja su mladi Adrea Favili, Stefano Sturaro i Marko Pjaca.

Izabrane vesti

Favili igra odlično na pripremama i kupljen je ovog leta od Askolija za 7.500.000 evra, ali je jasno da za njega nema mesta u napadu Stare dame, pa odlazi put Đenove. Grifoni će mladog golgetera dovesti na jednogodišnju pozajmicu tešku 5.000.000 evra, uz obavezan otkup na kraju sezone za još 7.000.000. Juventus se donekle obezbedio, stavivši u pregovore povratnu otkupnu klauzulu od 16.000.000 evra za povratak nakon jedne sezone, odnosno 24.000.000 evra nakon dve sezone.

Stefano Sturaro se dugo pominjao kao potencijalna meta Njukasla i Vest Hema, ali Juventus sada pokušava da ga ubaci u deo paketa koji će otići za Firencu.

Sportski direktor Panteleo Korvino želi Marka Pjacu na jednogodišnju pozajmicu, uz opciju otkupa na kraju sezone za iznos od oko 25.000.000 evra. Ipak, u Juventusu pokušavaju da izbegnu opciju pozajmice i traže novac odmah, a tome kako rade posao na tržištu govori i potez da su spremni da prihvate takvu ponudu Fjorentine, samo ukoliko se suprotna strana složi da kupi i Sturara.

Foto: Action images


tagovi

Andrea FaviliMarko PjacaStefano SturaroLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara