"Štefan Lihtštajner"
"Štefan Lihtštajner"

Juveova kocka zbog Alvesa - Lihtštajner traži da ide, za tu cenu mnogi bi se pobili

Vreme čitanja: 1min | uto. 30.08.16. | 09:51

U redu su Borusija, Inter, PSŽ...

Štefan LihtštajnerZvučalo je kao pun pogodak. Dani Alves u Juventusu. Niko nije pominjao odlazak Štefana Lihtštajnera. Masimilijano Alegri imao bi dva vrhunska desna beka na raspolaganju. Ali u životu ne ide baš sve onako kako se zaisli. Lihtštajner je posle višemesečnog razmišljanja ipak shvatio da će Alves imati prednost i da mu je pametnije da ide. Prema navodima sa Apenina reprezentativac Švajcarske je zatražio dozvolu da ode iz Torina.

Juve ne želi nezadovoljnog navijača u timu. Ali želi Huana Kvadrada. I dok Čelsi razmišlja da li da pusti Kolumbijca da ide, Juve razmišlja kako da skocka budžet za Kvadradovo dovođenje. Prodaja Lihtštajnera je jedna od opcija da se zakrpe neke rupe. Doduše, neće se na njemu mnogo zaraditi. Već mu je 32 godine, ugovor mu ističe ledećeg leta. Maksimum 5.000.000 do 6.000.000 evra.

Izabrane vesti

Nije ulaanje u budućnost, ali mnogi su spremni da izdvoje toliko novac za beka kojeg je Đanluiđi Bufon jednom nazvao "srcem i plućima Juventusa". Iz Nemačke su pozvali Borusija Dortmund i Šalke, ranije se pominjao i Pari Sen Žermen, ali samo pod uslovom da Blez Matuidi krene u drugom pravcu, uz doplatu naravno. Sada mediji pišu i o Interu. Lihtštajner bi najradije da ostane u Italiji i to je šansa Nerazura.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stefan LihtštajnerSerija Aletnji prelazni rok 2016JuventusItalijaInterEvropaBorusija Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara