""
""

Kako je Juventus zbog Salasa ostao bez Kristijana Ronalda

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.10.13. | 19:49

Stara dama i Sporting su sve dogovorili oko razmene igrača , ali se Čileanac predomislio u poslednjem momentu i uprskao celu stvar

Verovatno ste do sada čuli legendarne priče kako je Dijego Maradona trebalo da pređe u Šefild Junajted, Zinedin Zidan u Blekburn ili Leo Mesi u italijanski Komo. Malo je falilo da se ti transferi realizuju kada su pomenuti asovi bili na početku velikih karijera i da se verovatno promeni istorija fudbala.

Izabrane vesti

Ljudi koji su iz nekih razloga presekli da ipak ne dođe do transfera, verovatno ni danas mirno ne spavaju, iako je prošlo toliko godina. Ako je Juventus uspeo da pogodi sa Zidanom i napravi jedan od poslova decenije, onda je svakako grešku napravio kada je propustio da angažuje Kristijana Ronalda.

Bivši direktor Stare dame Lućano Mođi tvrdi da je Juve bio vrlo blizu dovođenja Ronalda dok je ovaj još igrao za Sporting iz Lisabona.
“Imali smo dogovor sa Sportingom. Naš tadašnji napadač Marselo Salas je trebalo da pređe kod njih, a Kristijano da dođe u Juventus u razmeni igrača. Salas je čak i otišao u Portugal, ali se onda ipak predomislio, jer je preferirao odlazak u River Plate. Mi nismo imali pare da kupimo Ronalda i morali smo da odustanemo od njegovog dovođenja. Mančester Junajted je tada izašao sa velikom ponudom. Platili su ga tada velikih 15 miliona evra”, ispričao je Mođi

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaItalijaJuventusKristijano RonaldoLućano MođiMarselo SalasPrimeraReal MadridSerija AŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara