"Pavle Popara i Lazar Arsić"
"Pavle Popara i Lazar Arsić"

Kako se rešava kriza u Radničkom: Popara oprostio ceo, a Arsić pola duga! Sportski direktor neće pola plate

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.01.17. | 15:58

Uprava poziva četvoricu bivših prvotimaca na dijalog

Pavle Popara i Lazar ArsićNova uprava Radničkog iz Niša gotovo svakodnevno se suočava sa zahtevima sadašnjih i bivpih igrača za isplatom prinadležnosti, ali s obzirom da je, prema rečima poslovnog direktora Radeta Baste,ukupno zaduženje blizu 2.000.000 evra, teško je očekivati da će svi istovremeno biti ispoštovani.

Pojedinci poput Lazara Arsića i Pavla Popare su to shvatili, pa su povukli poteze koji svakako zaslužuju pažnju
Svesni teške finansijske situacije, a u cilju očuvanja kluba sa Čaira, kome zbog nagomilanih dugova iz prethodnog perioda preti mogućnost stečaja, Popara se odrekao svih svojih potraživanja od Radničkog, dok je Arsić odlučio da oprosti klubu polovinu duga“, stoji u saopštenju niškog kluba, dostavljenog medijima.

Izabrane vesti

Radnički dobio na sudu bivšeg predsednika i uštedeo 10.000.000 dinara

Istovremeno se ističe kako se sportski direktor Marko Jovanović odrekao polovine svojih potraživanja kako bi pomogao prevazilaženju teške situacije.
Uprkos evidentnoj želji većine poverioca da pomognu klubu i odreknu se dela potraživanja, pojedini bivši igrači i dalje su potpuno nezainteresovani za bilo kakav razgovor. Vladimir Milenković Vladimir, Nenad Filipović, Ivan Pejčić Ivan i Vladimir Đorđević i dalje ignorišu apel nekadašnjeg kluba da se razgovora, čime pokazuju da njih sudbina Radničkog ne interesuje. Imajući u vidu da u slučaju stečaja Radničkog oni neće imati od čega da naplate svoja potraživanja, jer klub nema ni pokretne, ni nepokretne imovine, nameće se pitanje zašto u tom slučaju ignorišu zajednički interes, do koga se može doći samo dijalogom“, pitaju se rukovodioci Radničkog na kraju saopštenja.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

Lazar ArsićPavle PoparaRadnički NišSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara