""
""

Kao kada bi Partizan pomogao Zvezdi da dođe do titule - FCSB ima zicer (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.04.17. | 21:28

Dinamo tukao Vitorul u derbiju 6. kola rumunskog plej-ofa

Sve što je Vitorul uradio u derbiju protiv Steaue, iliti ako ćemo po zvaničnom FCSB-a (vojska je oduzela pravo na ime i grb vlasniku ovog kluba) pre tri kola, kada je tukao najtrofejniji rumunski klub sa 3:1, prosuo je u poslednje tri runde! Šokantan poraz od Krajove kod kuće, pa remi sa Klužom i danas novi neuspeh u Bukureštu prpotiv Dinama - 1:2. Steaua (FCSB) je taklo došla u poziciju da sutrašnjim trijumfom nad Klužom pobegne na verovatno nedostižnih plus pet u šampionskoj trci

Izabrane vesti

Da sve bude interesantnije klubu Điđija Bekalija direktno je pomogao najveći rival - Dinamo, koji je naravno igrao za sebe, ali teško da će išta moći da zakomplikuje u poslednja četiri kola, s obzirom da će mu FCSB ako sutra pobedi pobeći na plus sedam. 

Junak večerašnjeg derbija je mladi štoper domaćeg sastava Sergiu Hanka, dvostruki strelac u 68. i 74. minutu. On je inače za ovu priliku igrao u veznom redu, gde se takođe dobro snalazi. Uostalom, dovoljan dokaz su ovi golovi... Konačan rezultat postavio je Tukudean 13 minuta pre kraja. 

FCSB u narednom kolu dočekuje upravo Vitorul i u novom direktnom okršaju sa timom Georgija Hadžija imaće šansu da definitivno otkloni sve dileme oko novog prvaka Rumunije. 

LIGA 1 - 6. KOLO

Subota:
Univerzitatea Krajova - Astru Đurđu 1:3 (0:2)
/Gustavo 52pen - Jonica 2, Buš 35, Sapunaru 66/

Nedelja:
Dinamo Bukurešt - Vitorul 2:1
/Hanka 68, 74 - Tukudean 77/

Ponedeljak:
19.30 Kluž - FCSB

TABELA:


tagovi

VitorulRumunija liga 1Rumunijameđunarodni fudbalLiga 1EvropaDinamo Bukurest

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara