""
""

Kapa dole: Obradović i Veselinović izrešetali mrežu Genka, Aleksandar Janković ispisao istoriju Mehelena!

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.04.15. | 19:50

Bivši trener Crvene zvezde večerašnjim trijumfom protiv Genka (4:0), stigao do sedme uzatopne pobede i postao novi rekorder belgijskog kluba

Srpska ruka imala je,definitivno, čudotvorno dejstvo za Mehelen! Bivši trener Crvene zvezde Aleksandar Janković uspeo je da od belgijskog kluba, koji je nekad predstavljao marku u evropskim okvirima, da napravi čudesan tim. Imao je Mehelen oscilacije tokom sezone, ali je zatim krajem januara pronašao pobednički pravac kojim i danas korača. Večeras je na stadionu iza Vojničkih Baraka pao Genk (4:0), što je bio sedmi uzastopni trijumf potpisan trenerskim krasnopisom Aleksandra Jankovića.

Na taj način srpski stručnjak je oborio rekord kluba u broju uzastopnih pobeda, a nije zgoreg pomenuti da je Mehelen osnovan 1904.godine. Odlično obavljenim poslom protiv Genka Mehelen je čvrsto prigrlio prvo mesto u svojoj grupi plej-ofa za Ligu Evrope. Ima Janković još mnogo prepreka u cilju da klub izvede na međunrodnu scenu, ali sa ovakvom formom svakakva čuda su moguća. Genk večeras nije imao šta da traži ,posebno jer su za igru bili raspoloženi srpski internacionalaci, Dalibor Veselinović i Ivan Obradović. Nekadašnji napadač OFK Beograda postigao je svoj 12.gol u sezoni, dok je bivši bek Partizana i Saragose asistirao Nesensu, a potom postavio konačan rezultat. Nema šta: Srbi su cenjena marka u Mehelenu. Mrežu Genka načeo je Hani.

Izabrane vesti

Frapantno deluje podatak da je poslednji poraz Mehelen doživeo još 24.januara. Posle toga tim Aleksandra Jankovića zabeležio je sedam pobeda i tri remija. U trijumfalnom nizu redom su padali: Lirs, Zulte Varegem, Standard, Klub Briž, Beveren, pa ponovo Zulte Varegem i večeras Genk.


tagovi

Župiler Pro ligaMehelenIvan ObradovićEvropaDalibor VeselinovićBelgijaAleksandar Jankovic

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara