""
""

Kapiten Javora: Pokvarićemo lučanske planove

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.03.16. | 13:49

“Oni će sve uraditi da nas dobiju, pošto imaju jako težak raspored”, poručuje Milovan Milović

Narednu rundu Superlige Srbije otvaraju, komšijskim derbijem, Mladost i Javor, dve ekipe koje se bore za plej-of. Lučanci su, u međuvremenu, izgubili  od Čukaričkog, a Ivanjičani su raspoloženi nakon pobeda nad Milanovčanima i Čačanima u Kupu.

Kapiten Javora Milovan Milović smatra da je ekipa Mladosti udaljenija od Superlige u odnosu na njegov tim, ali za Mozzart Sport podvlači da očekuje tvrdu utakmicu.

Izabrane vesti

Mladost ima težak raspored, neke lošije međusobne skorove i biće teško da uđu u osam najboljih timova”, dodaje Milović i nastavlja. “Sigurno je da će protiv nas pokušati da prekinu seriju poraza i da se vrate u igru. Imaju dobru ekipu, trenera, dosta su se pojačali, ali se sve ne vraća kroz  rezultate”.

Kad igraju timovi iz okruženja uvek se očekuje velika borba i pravi komšijski derbi?

Mi smo tokom pauze pobedili u jednoj prijateljskoj utakmici u Makedoniji, ali kontrolni mečevi su nešto drugo. Očekujem veliku borbu, izgaranje na terenu i našu pobedu. Tri boda bi nam mnogo značila da se vratimo među osam klubova”.

I Javor je matematički u igri za plej-ofa?

“Najbitnije je pozitivno raspoloženje kod igrača i trenera. Svi smo u stroju, očekuje nas težak teren, ali kako je njima tako je i nama. Nek pobedi bolji rival”, zakljućio je Milović.

Utakmica Mladost-Javor igra se u petak od 16 sati.

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

SuperligaSrbijaMladost LučaniMilovan MilovićJavorEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara