""
""

Kazahstanska raketa „zemlja-vazduh“ razbesnela Dansku! Levandovski umalo dobio petardu u lice, pa ponizio Rumune (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.11.16. | 22:45

Strašan gol Kazahstanaca u Kopenhagenu, ali onda sigurna pobeda domaćina - 4:1

Dve muve jednim udarcem! Tako se može opisati izdanje fudbalera Poljske usred Bukurešta, gde su rezutatom 3:0 dobili Rumuniju i tako iskoristili veliki kiks Crne Gore kako bi samostalno zaseli na tron Grupe E!

Izabrane vesti

Malo ko mogao je da očekuje da bi Rumunija zaista mogla da napravi iznenađenje protiv Poljaka, a da tako zaista i bude pobrinuli su se Kamil Grosicki i Robert Levandovski. Spektakularan gol Renovog brzanjca već ste imali prilike da pogledate na stranicama MOZZART Sporta i on je zapravo pokrenuo Poljsku ka pobedi.

A onda su svetla pozornice bila uperena u Roberta Levandovskog, koji je do kraja utakmice stigao do šestog i sedmog pogotka u dosadašnjim kvalifikacijama. 

Jedan od najboljih napadača Evrope umalo je postao žrtva rumunskih huligana, pošto mu je praktično pored noge eksplodirala petarda, da bi do kraja utakmice ponizio rivala i sa dva pogotka pokazao ko je zapravo gazda!

Prvi je pao nakon sigurnog prodora u 83. minutu utakmice, da bi u poslednjim trenucima bio precizan sa bele tačke nakon što je prethodno Dragoš Grigore žestokim startom izazvao reakciju arbitra Damira Skomine

Kazastanci su u Kopenhagenu pretrpeli katastrofu. A i zaslužili su, pošto su se igrali vatrom - 4:1.

Apsolutno najlepši pogodak utakmice delo je Gafuržana Sujumbajeva u 17. minutu. Kazahstanski vezista ispalio je raketu "zemlja-vazduh" kako bi neutralisao raniji pogodak Andreasa Kornelijusa. Time je samo izazvao bes među domaćim pristalicama koje su do vrha napunile mrežu rivala. 

Već u 36. minutu Kristijan Eriksen bio je precizan sa kreča i vratio vođstvo Danskoj, da bi isti igrač u drugom minutu nadoknade utakmice postavio konačnih 4:1. Nešto ranije, tačnije u 78. minutu Peter Ankersen bio je strelac i tako najavio sigurnu pobedu Danske. koja se ovim trijumfom vraća u život.

GRUPA E

Jermenija - Crna Gora 3:2 (0:2)
/Grigorjan 50, Harojan 74, Hazarjan 90+4 - Kojašević 36, Jovetić 38/

Danska - Kazahstan 4:1 (2:1)
/Kornelijus 15, Eriksen 36 pen, 90+2, Ankersen 78 - Sujumbajev 17/

Rumunija - Poljska 0:2 (0:1)
/Grosicki 11, Levandovski 83, 90+1 pen/

Tabela: Poljska 10, Crna Gora 7, Danska 6, Rumunija 5, Jermenija 3, Kazahstan 2.

(FOTO: Action Images)


tagovi

RumunijaRobert Levandovskireprezentativni fudbalreprezentacija RumunijeReprezentacija Poljskereprezentacija Danskekvalifikacije za Mundijal 2018Kristijan EriksenKamil GrosickiEvropaDanskaAndreas Kornelijus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara