""
""

Klauzula im došla glave - Jokanu odvode najboljeg igrača za 15.000.000!

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.05.16. | 16:49

Eto koliko košta jedan kvalitetan špic u Čempionšipu...

Srpski stručnjak Slaviša Jokanović mogao bi ovog leta da ostane bez svog najboljeg igrača i prvog strelca ekipe! Kako javlja britanski Telegraf iskusni golgeter Ros Mekormak (29) na meti je novog člana Čempionšipa Aston Vile, odnosno Noriča. 

Mekormak iza sebe ima izvanrednu sezonu iako je Fulam na jedvite jade izborio opstanak. Nekadašnji fudbaler Rendžersa, Kardifa i Lidsa postigao je 21 gol i završio kao drugi strelac lige, omogućivši klubu sa Krejven kotidža da zadrži drugoligaški status. 

Izabrane vesti

Mekormak je u februaru potpisao novi ugovor sa Fulamom, ali tom prilikom u sporazum je ubačena i otkupna klauzula koja kaže da svaki klub koji uplati na račun londonskog tima 15.000.000 evra može da ga vodi. Prvi interesenti su se već pojavili (Aston Vila i Norič) i što je najgore po Jokanovića on tu više ništa ne može da uradi kako bi zadržao svog prvog strelca.

Da podsetimo, Midlzbro je u januaru nudio Fulamu oko 11.000.000 za Mekormaka što je glatko odbijeno. Ovoga puta neće biti mesta za pregovore...

(foto: Action Images)


tagovi

Ros MekormakPremijer ligaNorič SitiFulamEvropaEngleskaČempionšipAston Vila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara