""
""

Klod Puel - novi trener Lestera?

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.10.17. | 16:25

Francuz postao prvi favorit za upraženjenu klupu Lisica

Francuski stručnjak Klod Puel glavni je favorit da preuzme Lester i čelnici nekadašnjeg šampiona uskoro će pregovarati sa njim. Lisice su tokom nedelje otpustile Krejga Šekspira, a ovog vikenda u Premijer ligi predvodiće ih njegov dosadašnji asistent Majkl Apelton

Izabrane vesti

Direktor fudbala Džon Radkin već je započeo potragu za naslednikom Šekspira, i razgovaraće u narednom periodu sa nekoliko kandidata. Jedan od njih je i Puel, koji je u junu dobio otkaz na klupi Sautemptona nakon što je osvojio osmo mesto u Premijer ligi.

Navijači Lestera nisu oduševljeni zbog činjenice da je Peul jedan od glavnih kandiata vez obzira na njegove dobre rezultate sa Monakom, Lionom i Nicom. Klub je u početku želeo menadžera sa premijerligaškim iskustvom, ali teško da će Šon Dajš (Barnli) i Dejvid Vagner (Hadersfild) pristati da se odreknu sadašnjih poslova i pređu na klupu tima koji se bori za opstanak.

Karlo Anćeloti, kojeg su kontaktirali, stavio je do znanja Lesteru da nije zainteresovan za ovaj posao, dok je Tomas Tuhel rekao da ga zanima klupa nekog jačeg kluba. Paul Fonseka iz Šahtjora ne krije da bi voleo da radi u Engleskoj, a kao kandidat se spominje i Roberto Manćini iako nije izvesno da li je spreman da napusti Zenit. 

Sve to nam nagoveštava da je Lester osuđen na Puela i to je nekako najrealnije.

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaKlod PuelLester SitiPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara