Klop smatra da je „mali“ stasao za najveća dela, Liverpul kreće po Portugalca

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.04.18. | 09:27

Nemac našao svežu krv za vezni red, zamena je Džek Vilšir

Liverpul i Jirgen Klop hoće Rubena Nevesa! To je jedna od najvažnijih fudbalskih vesti na Ostrvu ovog jutra...

Portugalski vezista iz Vulverhemptona bi mogao da bude neophodna sveža krv Liverpulovom veznom redu narednog leta. I idealna zanema za Emrea Džana. Poznato je da je Liverpul već kaparisao Nabija Keitu iz Lajpciga kao zamenu za Džana, ali Klop očigledno smatra da mu je potrebno još opcija u veznom redu i odlučio se za momka koji blista u Čempionšipu ove sezone.

Izabrane vesti

Neves je bio najmlađi kapiten u istoriji Porta i dragulj portugalskog fudbala. Ima samo 21 godinu i već je odigrao 132 meča u klupskoj karijeri. Prošlog leta je prešao iz Porta u redove drugoligaša Vulverhemptona u jednom od najčudnijijh transfera leta. Jer, tražili su ga i mnogo ozbiljniji klubovi od Vulvsa. Ali iza svega je stajao Žorž Mendes...

Najmoćniji menadžer na planeti  stoji iza Vulvsa zajedno sa svojim kineskim partnerima i napravio je od kluba izlog svojih talentovanih klijenata. Zato je Neves došao u Čempionšip i bio jedan od najboljih u pohodu ka Premijer ligi. I zaslužio inetersovanje Klopa i Liverpula.

Iako je Portugalac ključni igrač Vulvsa ove sezone, Mendes će ga prodati za pravu cenu. Ako Liverpul ponudi dovoljno, Mendes će vrlo lako pristati na prodaju i dovesti neku jeftiniju zamenu. Pominje se da će to biti Džek Vilšir kojem u Arsenalu ističe ugovor i najverovatnije ga neće produžiti.

(FOTO: Action images)


tagovi

Ruben Neves

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara