Ko će igrati za Štutgart?

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.07.18. | 14:33

Švabe ukrštaju koplja sa Bašakšehirom dan nakon trijumfa nad Eibarom

Zaljubljenici u najvažniju sporednu stvar na svetu ne mogu da dočekaju početak nove sezone u najjačim evropskim šampionatima. Istina, neke lige su već počele, ali nije to to bez Premijer lige, Serije A, Primere, Bundeslige...Bez onog vrhunskog fudbala. Ipak, iščekivanje koliko-toliko mogu da skrate prijateljske utakmice, posebno Internacionalni kup šampiona gde igraju ozbiljni klubovi, uprkos tome što uglavnom nastupaju u izmešanom ili potpuno rezervnom sastavu.

Nevezano za pomenuti turnir ima zanimljivih utakmica širom sveta, recimo ona između Bašakšehira i Štutgarta (18.30). S obzirom na to da još traju pripreme i da je utakmica prijateljska, sasvim je logično i očekivano da treneri ukažu šansu mlađariji i nekim fudbalerima iz drugog plana kako bi mogli da se dokažu. Međutim, to ne bi trebalo da vas spreči da uživate u fudbalu, a što da ne, i stavite ponešto na tiket.

Izabrane vesti

Bašakšehir je dosad odigrao četiri prijateljske utakmice. Trijumfovao je nad Eibarom (2:0) i Ufom (3:2), remizirao sa Minhenom 1860 (0:0), a poražen od Ahmata (0:1). Zanimljivo, i Štutgart je odmeravao snage sa Eibarom. Doduše, juče, odnosno šest dana kasnije u odnosu na Bašakšehir. Zato je dobro pitanje u kojem će sastavu Švabe nastupiti. Raspoložive informacije otkrivaju da će šansu dobiti neki drugi igrači u odnosu na jučerašnji meč, ali i dalje je to solidna ekipa sa imenima poput Danijela Didavija, Tima Baumgartla, Erikom Tomijem... 

Štutgart je odigrao sedam prijateljskih mečeva. Najzvučniji tim sa kojim je igrao je Eibar, protiv koga je slavio. Ostale utakmice uglavnom je igrao sa nemačkim niželigašima.

Ni jedni ni drugi se ne libe da odigraju na gol više, a kako je reč o susretu prijateljskog karaktera, svakako vredi igrati na golove. 

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:30 6949 KLPR Buyuksehir - Stuttgart tgg gg3+ 1,90
Ukupna kvota1,90

Foto: Action Images


tagovi

StutgartBašakšehir

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara