"Slavlje fudbalera Vojvodine"
"Slavlje fudbalera Vojvodine"

Ko je treći tim u Srbiji? Voša slavila u Jagodini!

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.08.14. | 20:51

Lazar Veselinović sa dva pogotka vodio novosadsku Staru dame do pobede od 3:2 na uzbudljvom meču pod Đurđevim brdom

Slavlje fudbalera VojvodinePre dve godine Jagodina je Vojvodini "otela" Kup, prošle sezone joj ga konačno prepustila, ali joj je uzela status trećeg kluba u srpskom prvenstvu. Sada joj se Voša makar donekle osvetila pobedom pod Đurđevim brdom od 3:2.

Lazar Veselinović bio je junak meča pošto je već u četvrtom minutu na pas Envera Alivodića bacio domaćine u stanje šoka, a potom u 72. Posle kornera postigao i odlučujući treći gol. U međuvremenu mrežu Ćurana zatresao je i Nino Pekarić, pa su Nemanja Arsenijević i Miloš Lepović uspeli samo da ublaže poraz Jagodine.

Izabrane vesti

Milinković, međutim, nije dočekao kraj utakmice pošto je u prvom minutu sudijske nadoknade dobio drugi žuti karton.

Posle četiri kola Ćurani na svom kontu imaju svega četiri boda. Ali, tako je bilo i pre godinu dana, pa su izabranici Mladena Dodića kasnije uhvatili ritam. Vojvodina, sasvim zasluženo po onome što je prikazala u dosadašnjem toku sezonu, treća na tabeli sa devet bodova.

I igrom koja joj daje pravo na optimizam pred nastavak prvenstvene trke.
"Jedna lepa utakmica u kojoj se moglo videti pet golova što nije uobičajeno za naš fudbal. I pored tih golova bilo je brojnih šansi . Otvorili smo odlično utakmicu sa dva gola, postigli smo tri gola, na momente sam imao utisak da smo mogli da postignemo koji više. Mislim da smo zasluženo pobedili", zadovoljno je trljao ruke Zoran Marić, šef struke Vojvodine.

Mladen Dodić sportski je priznao poraz.
"Delim mišljenje kolege da su zasluženo pobedili. Mi mo napravili mnogo grešaka, prvi gol smo primili posle brzo izvedenog auta, drugi posle prekida i kada takvom protivniku date takvu prednost vrlo je teško vratiti se posle u meč. U kontrama su uvek bili opasni. U pauzi moraćemo da mnogo korigujemo. Možda je bilo lepo za neutralnu publiku i za navijače Vojvodine, ali bio je ovo veoma bolan poraz za nas".

JAGODINA – VOJVODINA 2:3 (0:2)
/Arsenijević 27, Lepović 72 – Veselinović 4, 54, Pekarić 19/

Stadion: pod Đurđevim brdom;
Sudija: Milorad Mažić;

Jagodina: Đuričić – Milinković, Šimac, Mihajlović, Filipović – Mitošević, F. Arsenijević, Cvetković (od 46’ Martinović) – Đurić (od 46’ Jovančić), Lepović (od 80’ Šušnjar) – N. Arsenijević.

Vojvodina: Milinković Savić – Puškarić, Pekarić, Pankov, Nastić – Poletanović, Tumbasević – Alivodić, Ivanić (od 90+1’ Makarić), Gaćinović (od 87’ Novaković) – Veselinović (od 80’ Stojanović).

(FOTO: Star Sport)


tagovi

JagodinaLazar VeselinovićMilan MilinkovićMiloš LepovićNino PekarićSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara