"Branko Stojaković, komesar za takmičenje Prve lige Srbije"
"Branko Stojaković, komesar za takmičenje Prve lige Srbije"

Komesar ide da ubeđuje Slogu da ne istupa iz lige

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.04.15. | 09:34

Do sutra u podne sve mora da bude rešeno

Branko Stojaković, komesar za takmičenje Prve lige SrbijeVest koja je odjeknula fudbalskom Srbijom u ponedeljak, da je Sloga iz Petrovca na Mlavi istupila iz Prve lige Srbije još nema zvaničnu potvrdu, ali kako stvari trenutno stoje, čelnici tog kluba čvrsto su rešeni da ostanu pri svom stavu. 

Kako piše beogradski Sport poslednja šansa da se nešto u tom slučaju promeni biće poseta komesara za takmičenje Branka Stojakovića Slogi. 
"U ovom trenutku ne mogu ništa konkretno da kažem, jer tek treba da se vidim sa ljudima iz Petrovca, da sednemo za sto i porazgovaramo. Taj sastanak, hajde da pokušam da opustim atmosferu i nazovem ga druženjem, već je zakazan, jer do četvrtka u podne moram da imam jasnu situaciju. U subotu je na programu 21. kolo", ističe Stojaković.

Izabrane vesti

On je potvrdio da su Petrovčani u dopisu suđenje apostrofirali kao glavni razlog za istupanje...
"Da, napisali su u dopisu da je suđenje razlog, pa ćemo o tome i popričati. Međutim, ako postoji još nešto što ih je navelo na ovakvu odluku, koja mi se u ovom momentu čini jako čvrstom, ne znam da li ćemo moći da pričamo", zaključio je komesar.

(foto: MN Press)


tagovi

SrbijaSloga Petrovac na MlaviPrva liga SrbijePLS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara