""
""

Džons je novi igrač Partizana, debituje u subotu protiv Krke (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.10.15. | 23:01

Od početka sezone trener Partizana Petar Božić na mestu krilnog centra mogao da računa na Čedomira Vitkovca. Dolazak Džonsa znači i da je propala opcija o dovođenju Dina Murića koji se takođe pominjao kao pojačanje

Dobre vesti za navijače Partizana! Kevin Džons i crno-beli bili su u intenzivnim pregovorima prethodnih dana, a u utorak uveče, američki krilni centar stavio je paraf na ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom.

Izabrane vesti

Kako je potvrđeno MOZZART Sportu, američki košarkaš potpisao je ugovor sa Partizanom do kraja sezone, u Beograd bi trebalo da doputuje u četvrtak, a ako sve bude po planu, očekuje se da debituje u subotu protiv Krke u hali Pionir u meču sedmog kola Jadranske lige.  

Od početka sezone trener Partizana Petar Božić na mestu krilnog centra mogao da računa na Čedomira Vitkovca. Dolazak Džonsa znači i da je propala opcija o dovođenju Dina Murića koji se takođe pominjao kao pojačanje.

Uprava Partizana uveliko razmišlja i o pojačanju na spoljnim pozicijama, tačnije o internacionalnom organizatoru igre, koji bi uz povratak rekonvalescenata na parket, Mihajla Andrića i Eda Murića, kompletirao tim.

Džons ima 26 godina, igrao je na koledžu Zapadna Virdžinija, a u profesionalnoj karijeri nosio je dres Klivlenda i Šolea.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

SrbijaFK PartizanKevin DžonsJadranska ligaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara