"Nišlije na putu za Kopaonik"
"Nišlije na putu za Kopaonik"

Konačno malo optimizma u Nišu: Rastavac ostaje, Caki se vratio na Čair!

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.06.16. | 16:22

Stigao i Lazar Arsić, Tomić i Mrkić čekaju “mig“ Čukaričkog

Nišlije na putu za KopaonikBuran dan na Čairu. I lepe vesti za navijače Radničkog uoči puta na prvi deo priprema na Kopanik. Portal Južne vesti prenosi da je mladi šef struke Milan Rastavac, po mnogima najzaslužniji za to što se Radnički posle dugo vremena prošle sezone borio za Evropu, ostaće na klupi niškog superligaša i u narednom takmičarskom ciklusu! I ne samo to, uprava Radničkog uspela je da dogovori i povratak Saše Cakija Stojanovića, koji je bio nezadovoljan minutažom u Crvenoj zvezdi.

Stojanovićev potpis nije bio jedini igrački u kancelariji predsednika Radana Ilića. Štaviše, bilo je ih još tri. Južne vesti navode da se taboru Nišlija pridružio i doskorašnji vezista surduličkog Radnika Lazar Arsić, a ugovore su pridružili desni bek Miloš Petrović i štoper Radoš Bulatović. Stojanović je potpisao jednogodišnji ugovor, a preostala trojica na dve.

Izabrane vesti

Levi bek Darko Bulatović i defanzivni vezni Marko Tomić još nisu regulisali status u klubu, ali će se naći među putnicima na prvi deo priprema na Kopaoniku.
"Blizu smo dogovora sa Bulatovićem i nadam se da ćemo to ozvaničiti na Kopaoniku. Tomić ima ugovor sa klubom do 2018. godine, ali i klauzulu da ukoliko u prethodnoj sezoni odigra 51 odsto utakmica može da traži bolji ugovor. Klub mu je to i ponudio, ali on i dalje vaga između nas i Čukaričkog, kojem je interesantan", prenose Južne vesti reči predsednika Ilića, koji ne odbacuje ni mogućnost da bi Tomićev slučaj mogao da se završi i na Arbitražnom sudu FSS, ali je ubeđen da bi se taj proces završio u korist Radničkog.Rastavac ostaje na Čairu

Na Kopaonik sa ekipom putuje i bek Bačke Nikola Stanković, koji bi u utorak trebalo da potpiše trogodišnji ugovor. U četvrtak bi mogao da stigne i Pavle Popara, još jedan povratnik, prošle sezone fudbaler američkog trećeligaša Orandž Kauntija.

Nemanja Lakić Pešić je već napustio Radnički, dok se čeka rasplet kad je u pitanju situacija sa Markom Mrkićem, napadačem koji će u avgustu napuniti 20 godina i koji bi mogao da popuni klupsku kasu. Na sajtu Radničkog je objavljeno da Mrkić ima ponude moldavske Dačije i jednog danskog kluba, ali i da on čeka “mig“ Čukaričkog, koji treba da naplati obeštećenje od odlaska Andrije Pavlovića u Kopenhagen.

Radnički je odredio cenu - 120.000.000 evra. Ako Mrkić i ode Nišlije će opet morati u potragu za napadačem, pošto je Niš napustio i Miodrag Todorović.

Sve skupa, na Kopanik već danas putuju: Ivan Konovalov, Miloš Pejić, Milorad Kojić, Miloš Petrović, Lazar Anđelković, Radoš Bulatović, Miloš Živković, Nikola Stevanović, Darko Bulatović, Nikola Stanković, Uroš Mitrović, Marko Tomić, Petar Krstić, Aleksa Jovanović, Andreja Apostolović, Marko Listeš, Lazar Arsić, Nikola Petković, Pavle Popara, Saša Stojanović, Nikola Mitrović, Aleksandar Jovanović, Anastas Mordatenko, Marko Mrkić, Lazar Mitrović, Marko Branković...

Klub su još ranije napustili golman Aleksandar Jovanović (danski Arhus), te vezisti Saša Marjanović i Petar Đuričković, novi prvotimci Partizana.


tagovi

SuperligaSrbijaSaša StojanovićRadnikRadnički NišMilan RastavacMarko TomićMarko MrkićLazar ArsićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara