"Ževri Lovrenj zakucava"
"Ževri Lovrenj zakucava"

Konačno odblokiran račun, Partizan moli navijače da finansijski pomognu

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.09.13. | 16:04

Sa Poreskom upravom potpisao ugovor o reprogramu duga

Ževri Lovrenj zakucavaPripreme za novu sezonu mogu da počnu. Konačno! Račun košarkaškog kluba Partizan je, naime, odblokiran prvi put od završetka protekle sezone pošto su Poreskoj upravi dostavljene sve potrebne garancije i potom potpisan ugovor o reprogramu duga, koji će biti otplaćivan u naredne dve godine.

Klub se zahvalio državnim institucijama i svima ostalima koji su mu pomogli da izađe iz nemile situacije, jer su "prepoznali koliko KK Partizan znači ne samo za našu košarku, već i za sport u celini, grad Beograd i Srbiju".

Izabrane vesti

Ipak…
"Od ovog trenutka klubu tek predstoji borba za dalje normalno funkcionisanje i što bolje organizovanje", navodi se u saopštenju Partizana.

Koliko je situacija i dalje ozbiljna najbolje govori sledeća rečenica.
"Partizanovcima koji su želeli da pomognu obratili smo se 25. juna i zamolili ih da sačekaju trenutak deblokade računa, kada će biti u prilici da u skladu sa svojim željama i mogućnostima doprinesu izlasku KK Partizan iz teške situacije. Račun kluba je ponovo u funkciji i otvoren je za donacije pojedinaca i svih koji na taj način žele da pomognu. Klub prijatelja KK Partizan postoji već izvesno vreme na stranicama naše internet prezentacije, priključite se timu koji tek počinje veliku borbu. Potrebna nam je podrška za koševe i pobede, nove nade igre pod obručima, evroligaške spektakle i uvek očekivane trofeje".

Podsetimo, račun Partizana bio je u blokadi još od 14. juna 2013. godine.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

deblokada računaJadranska ligaFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara