Milan Jevtović
Milan Jevtović

Konkurencija je upravo postala još žešća: Milan Jevtović može i na beka

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.02.19. | 14:49

Milojevićev eksperiment

Pripreme su tu da bi se probalo, pa Vladan Milojević nije propustio priliku da za meč sa Rabotničkim na kontrolnom meču u Beleku izvede eksperiment koji bi mogao da dodatno pojača konkurenciju na nekoliko pozicija u timu Crvene zvezde. Naime, protiv Makedonaca na desnom beku prvi put će igrati Milan Jevtović, momak koji se Zvezdi inače preporučio igrajući kao krilo. Danas ipak malo iznenađenje.

Nije doduše to prvi put da Milojević vuče ovakve poteze, voli on igrače koji mogu da odgovore zadacima na nekoliko pozicija. Konkretno, put sličan Jevtovićevom već je prešao Slavoljub Srnić, koji je ovog januara prešao u Las Palmas. Međutim, kad se Srnić vraćao na beka Zvezda je zbog povreda bila deficitarna na toj poziciji. Sad je situacija nešto drugačija, Marko Gobeljić je jesenas pokazao da može dostojno da odmeni Filipa Stojkovića, baš juče je Zvezda potpisala ugovor i sa Milanom Gajićem, a i on sigurno očekuje poneki minut uoči Evropskog prvenstva za mlade.

Izabrane vesti

Jasno je ipak da je najveća konkurencija u Zvezdi na krilima – zavisno od strane tu su El Fardu Ben, Marko Marin, Veljko Simić, Erik Jirka i Aleksa Vukanović, dok se na Džonatana Kafua očigledno ne računa – pa je red da vidimo da li Jevtović može da konkuriše na još nekoj poziciji. I ne samo on. Simić će recimo protiv Rabotničkog igrati iza špiceva, mada smo to jesenas već gledali u nekim superligaškim mečevima, Filip Stojković je još ranije oproban i na mestu štopera… Ima tu dakle mnogo prostora da Milojević kombinuje po zamislima i potrebama.

Inače, protiv Rabotničkog je Milojević  na teren od prvog minuta poslao sastav: Popović - Jevtović, Savić, Babić, Hajdin – Čaušić, Ebisilio, Simić - Joveljić, Pavkov, Vukanović. Za sve njih prilika da pokažu da zaslužuju i mesto bliže prvoj postavi.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Milan Jevtović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara