Kreće serija od tri gostovanja Partizana: Teško sa Mornarom, Laktaši zaboravljeni

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.10.18. | 14:31

Crno-beli dobro raspoloženi, ali i oprezni pred meč u Baru

Uvek tesno. Pre dve godine jedan razlike za Partizan, minule jeseni dva za Mornar, a kako će biti treći put kad se u „Topolici“ sastanu zvanični prvak Crne Gore i rekonstruisani tim crno-belih u okviru ABA lige?

Možda opet neizvesno, tim pre što su Barani pre nekoliko dana pobedom u Torinu upisali prvenac u Evrokupu, dok je i Parni valjak pokazao da ima materijala za visoke domete, oborivši na pleća Zenit.
Očekuje nas teška i važna utakmica. Mornar je startovao sa dva poraza u ABA ligi i sada će učiniti sve da seriju prekine. Neće nas zavarati nedavna utakmica u Laktašima (91:77 za Beograđane). Domaćin je tokom sedmice pokazali dobru igru u Torinu i tako najavio da biti na visokom nivou. Sa druge strane, mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobede kojom bismo odlično počeli seriju od tri uzastopna gostovanja u ABA ligi i Evrokupu“, najavio je ambicije Nenad Čanak, šef stručnog štaba Partizana.

Izabrane vesti

Crno-beli u regionalnoj ligi imaju dve pobede iz isto toliko mečeva (Cedevita i Olimpija), ali gostovanje u Baru može da bude nezodno.
Utakmice protiv Mornara su u prethodne dve sezone bile veoma zanimljive i teške, verujem da će tako biti i u nedelju. Pobeda u Laktašima na Superkupu je arhivirana i u kontekstu sutrašnje utakmice nema veliki značaj. Očekujem da domaćin pruži maksimum kako bi došao do prve pobede u ligi, a mi ćemo odgovoriti istom merom, kako bismo napravili važan korak napred“, optimista je Aleksandar Aranitović.

FOTO: MN Press


tagovi

ABA ligaAleksandar AranitovićNenad Čanak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara