""
""

Krenuo lov na bundesligaškog Bolta - početna cena 34.000.000

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.12.17. | 12:33

Premijer liga mu izgleda ne gine

Arsenal je otvorio sezonu lova na bundesligašku senzaciju Leona Bejlija (20) za kojeg su spremni da izdvoje čak 30.000.000 funti, odnosno 34.000.000 evra već u januarskom prelaznom roku.

Izabrane vesti

Svako ko iole prati Bundelsigu zna koliko je krilni napadač rodom sa Jamajke napredovao za samo godinu dana u Bajeru iz Leverkuzena. Uostalom, o tome svedoči i podatak da je postigao sedam golova na 14 utakmica ove jeseni, kao i da je privukao pažnju i Mančester Junajteda i Čelsija.

Ipak, najnovije informacije sa Ostrva sugerišu nam da je Arsenal najozbiljniji u celoj priči pošto su ga njegovi skauti gledali čak dva puta prošle nedelje uživo.

Prvo su emisari Arsena Vengera bili u Hanoveru gde je Bejli ušao s klupe i sa dva prelepa gola spasio bod Farmaceutima (4:4), a zatim i u Menhengladbahu gde je zemljak Useina Bolta ponovo demonstrirao svoju najbolju odliku brzinu i snažnu levu nogu i postigao pogodak za plasman u četvrtfinale Kupa Nemačke.

Zanimljivo, Bajer iz Leverkuzena je, navodno, već odbio inicijalnu ponudu Čelsija od 25.000.000 evra za fudbalera za kojeg su belgijskom Genku platili 14.000.000 u januaru ove godine. Ipak, Arsenal je spreman da se isprsi i ponudi čak 34.000.000, što bi moglo da odobrovolji Farmaceute da puste Bejlija i dobro zarade na njegovoj prodaji.

Takođe, Tobdžije žele da se obezbede za slučaj da Aleksis Sančez napusti klub u januaru ili junu s obzirom na to da nije produžio ugovor koji mu ističe sledećeg leta, a traže ga Mančester Siti, Čelsi i Pari Sen Žermen. Još jedan ofanzivac Okslejd Čemberlen već je otišao u Liverpul prethodnog leta pa je Arsen Venger izuzetno raspoložen da kupi Bejlija koji ima pred sobom petogodišnji ugovor sa Bajerom iz Leverkuzena. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

ArsenalBajer LeverkuzenEngleskaPremijer ligaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara