Kruna napornog rada!

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.04.18. | 13:20

Zvezdini prvotimci složni u oceni da su zaslužili šampionske počasti

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedom od 2:0 protiv Napretka u Kruševcu vratili šampionsku titulu na Marakanu. Zamenik kapitena Mičel Donald istakao je da je njegova ekipa zasluženo i zvanično postala najbolji tim u Srbiji.
"Neverovatno! Ovo mi je druga titula u Zvezdi, ali ona nosi zaista posebnu težinu. Bio je ovo dug put, sezona sa mnogo utakmica i mnogo uzbuđenja je za nama. Zaslužili smo svime što smo pokazali u prethodnim mesecima da budemo šampioni. Takođe, naši navijači su ovo zaslužili, uvek kažem da su oni 12. igrač i zato im dugujemo veliku zahvalnost. Mnogo kilometara su i oni prešli sa nama ove sezone da bi nas podržali, retko koji klub na svetu to ima", izjavio je Donald za zvanični sajt crveno-belih.

Izabrane vesti

Njegov saigrač Branko Jovičić čestitao je svim zezdašima osvajanje šampionske titule i istakao da je njegova ekipa dokaz da se svaki uložen trud isplati.
"Dug i težak period je iza nas, svih ovih meseci smo trenirali i trudili se, nizali pobede kako bismo postali šampioni. Uspeli smo u tome i svi smo neizmerno srećni. Meni je ovo prva titula i sa fudbalske strane srce mi je ispunjeno", rekao je Jovičić.  

Neumorni vezista je zbog bola u ramenu morao da napusti utakmicu u protiv Napretka na poluvremenu, ali dobra vest glasi da nije doživeo ozbiljnu povredu.
"Dobio sam udarac u rame u samom finišu prvog dela, na svu sreću nije ništa ozbiljno. Imaću poštedu od treninga nedelju dana, a posle toga se vraćam normalnom radu. Radujem se što su svi igrači završili bez povreda utakmicu u Kruševcu. Snaga ovog tima leži u zajedništvu, ukoliko ostanemo svi na okupu i preko leta ne sumnjam da ćemo nastaviti da nižemo pobede", poručio je Branko Jovičić.

Foto: MN press


tagovi

Branko JovičićMičel Donald

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara